لوح جشن الفبا (پسران) توسط انتشارات جمال منتشر شده است.
من متشکرم 9 (دانشمند متشکرم)
کتاب حاضر جلد نهم از مجموعه «من متشکرم» می باشد. این مجموعه به کودکان می آموزد که از دیگران تشکر و قدردانی کنند.
این کتاب تشکر هایی از دانشمند را بیان می کند.
سایر کتاب های همین ناشر
کتاب «خدایا اجازه» در قالب پرسش و پاسخ هایی بین کودکان و خدا شکل می گیرد تا خداوند را به کودکان معرفی کند. پاسخ ها همگی متکی بر آیات قرآن و احادیث اهل بیت (ع) تدوین یافته است. در این کتاب به 241 پرسش در قالب شش فصل پاسخ داده شده است. ابتدا پرسش های دربارۀ صفات خدا، دلایل وجود او و پاسخ به برخی ابهامات درباره اوست. سپس دربارۀ ارزش دعا و آداب آن و برخی دعاهای کودکانه پرسش هایی آورده شده است. در ادامه مبحث آفرینش، بهشت و جهنم، اخلاق و سایر موضوعات مطرح شده است.
کتاب چهل حدیث و تصویرها اثر نشر جمال می باشد.احادیث اهل بیت سرشار از معارف و نکاتی است که دانستن آنها به سعادت دنیا و آخرت انسان کمک میکند. آموزش این احادیث به کودکان باید به شیوهای جذاب باشد تا هم در ذهن آنها ماندگار شود و هم ارتباط مناسبی با احادیث برقرار کنند. در کتاب چهل حدیث و تصویر ها، با کمک گرفتن از تصاویری زیبا و جذاب به امر آموزش احادیث به کودکان پرداخته شدهاست.
کتاب حاضر، با بیان داستان های کوتاه سعی دارد کلمات مودبانه را به بچه ها بیاموزد.
لوح پایان دوره پیش از دبستانی توسط انتشارات جمال منتشر شده است.
حکایات اهل بیت (ع) نکته های بسیار آموزنده ای در خود دارد . بسیاری از این حکایات، با گفتاری نورانی از آن بزرگوران خاتمه می یابد. کتاب چهل حدیث و حکایت ها ، چهل حکایت از این دست را ارائه کرده است که البته خوانندگان کتاب، خودشان باید حدیث هر حکایت را از پایان کتاب بیابند و در جای مناسب آن بنویسند.
این اثر فرهنگی، با هدف ترویج سنت چهل حدیث نویسی و آشنا ساختن مخاطبان با سخنان زندگی ساز اهل بیت (ع) تهیه شده است.
همه ی«ضرب المثل ها»ها شیرین اند.مثل قند!و گاهی از قند و نبات و شکر که هیچ،از عسل هم شیرین ترند. شاید به خاطر همین شیرینی و دل نشینی شان است که سال هاست به کار می روند و عمر بلندی دارند.
پژوهش حاضر، با عنوان روش های جذب کودکان به معارف قرآن می باشد، و به همین هدف با روش توصیفی تحلیلی و مبتنی بر مطالعات کتابخانه ای صورت پذیرفته است.
این پژوهش در گام نخست، ابعاد و ویژگی های کودک و اصول تربیت او را بیان کرده، سپس با استفاده از منابع اسلامی، روانشناسی، تکنولوژی آموزشی و مهارت ها و فنون تدریس به بررسی روش ها و ابزارهای جذب کودکان به قرآن پرداخته است.