اسپايك درحالي كه مي جنگيد، حباب از آب شش هايش خارج مي شد. ريوت واق واق كرد و از جا پريد و با پوزه اش ضربه اي به يكي از تيزدندان ها زد و آن را دور كرد. تيزدندان بزرگ تر از ماهي هايي بود كه سگ رباتي تاكنون گرفته بود، اما ريوت دست كم مي توانست حواسش را پرت كند. تيزدندان چرخيد و به دنبال زاويه ي مناسبي براي حمله گشت. ريوت دوباره حمله كرد. سرش را پايين برد و با جمجمه ي فلزي اش به يكي ديگر از ماهي ها كه اسپايك را گرفته بود، ضربه زد. ماهي غول پيكر از درد ناله اي كرد و آرواره اش را شل كرد. همين كافي بود تا اسپايك بتواند با حركتي تند خود را آزاد كند. بله! حالا فقط بايد فرار مي كردند… .
فسقلی ها (مجموعه 45 جلدی 10× 10 جعبه ای)
هر یک از جلدهای این مجموعه در رابطه با دختر و یا پسر کوچولویی است که یک عادت منفی دارد. کودکان با خواندن این کتاب ها بدی رفتار شخصیت داستان را حس می کنند و متوجه زشتی این عادت های بد می شوند.
هر یک از جلدهای این مجموعه در رابطه با دختر و یا پسر کوچولویی است که یک عادت منفی دارد. کودکان با خواندن این کتاب ها بدی رفتار شخصیت داستان را حس می کنند و متوجه زشتی این عادت های بد می شوند.
سایر کتاب های همین ناشر
در هریک از داستان های ساده و مصور این مجموعه، شخصیت هایی مانند شیر، پنگوئن، زرافه و کوالا با مشکلات گوناگونی مواجه میشوند. اما آنها به کمک یکدیگر و با شیوه هایی ساده وموثر مشکل خود را حل میکنند. نقاشی های شاد و رنگارنگ، این کتاب را جذاب تر کرده.
در این مجموعه ی متنوع، افسانه های کهن، قصه های معاصر و ... با روایت و زبانی نو گرد آمده است. اژدها کوچولوی خال خالی، قوقول خان،حسنی و لاکپشت و ....عنوان بعضی از این قصه ها هستند. این مجموعه، کتاب سال جمهوری اسلامی ایران از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال 1386 و برگزیده سومین دوره جایزه پروین اعتصامی و یازدهمین جشنواره کتاب سلام بچه ها و پوپک در بخش تصویر گری می باشد
مجموعهی مصور «فسقلی ها» نوشته «تونی گراس» توسط جمعی از مترجمان به فارسی برگردانده شده است.
مجموعه فسقلی ها دربرگیرنده سی جلد کتاب است که شخصیت اصلی هر یک از آها دختر یا پسر کوچولویی است که یک ویژگی یا عادتی منفی دارد: لجباز است؛ زیادی غذا میخورد؛ بیش از حد تلویزیون تماشا میکند؛ خجالتی است؛ خبرچینی میکند؛ جیغ و داد راه میاندازد و ... .
این داستان ها به گونهای هستند که خواننده خردسال از همان ابتدا، بدی رفتار شخصیت داستان را حس می کند و متوجه زشتی کارش می شود. مجموعه مصور فسقلی ها توسط انتشارات «قدیانی» برای کودکان پیش دبستانی و سال های اول و دوم دبستان منتشر شده و در اختیار آنان قرار گرفته است.
شامل قصه های جذاب و خواندنی است که همگی به شیوه افسانه روایت و ویژه بچه های دبستانی تهیه شده است.
داستاني است به قلم هرژه و ترجمه و چاپ انتشارات رايحه انديشه. ماجرايي در رابطه با تن تن خبرنگاري جوان، فعال، ماجراجو و كنجكاو، كه در سفرهايش به مناطق گوناگون با
اتفاقات عجيب و غريبي روبرو مي شود و گاه دچار دردسرهاي وحشتناكي مي شود. در اين جلد، فضايي كه داستان در آن روايت مي شود با توجه به تغييرات دنياي مدرن متفاوت
شده است، توجه به درگيري هاي آمريكاي جنوبي در آن حس مي شود و خواننده را به انديشيدن در رابطه با مشكلات دنيايي كه بشر در آن زندگي مي كند، وادار مي سازد.
” کتی ” تصمیم می گیرد در انجام برخی از کارهای خانه مانند خرید کردن، به مادر خود کمک کند بنابراین آنها باهم به خرید می روند تا وسایلی را که نیاز دارند تهیه کنند. مادراَش سعی می کند با مطرح کردن یک سری سوالات، او را در انتخاب لوازم مورد نیاز اش راهنمایی کند و …
دارن شان پسری است كه همه گمان میكنند مرده است. اما او دستیار شبحی به نام آقای كرپسلی شده است. دارن و آقای كرپسلی راه دشواری را پشت سر میگذارند تا خود را به كوهستان اشباح، مقر همه اشباح جهان برسانند. هر كدام از ساكنان این كوهستان چند صد سال زندگی كرده و همیشه درگیر مبارزهای مرگبار بودهاند. آنها میخواهند شبحوارههای خونآشامی را نابود كنند كه سرچشمه همه پلیدیها و شرارتها هستند. اما در این ملاقات حیرتانگیز، دارن واقعیت دیگری را نیز درمییابد. او میپذیرد كه در آزمونی مرگبار شركت كند...
درویش بعد از مبارزهاش در قلمرو لرد لاس، هنوز پریشان است. او به شهرکی سینمایی دعوت میشود تا در ساخت فیلمی تخیلی و ترسناک درباره موجودات شیطانی همکاری کند. گروبز و بیلـای نیز همراهش میروند. دنیای سینما بچهها را مبهوت میکند، اما گروبز به وقایعی پی میبرد که هیچ فیلمی نمیتواند به اندازه آنها خونبار و هولناک باشد. چه کسی حرفهای گروبز را باور میکند؟
انتشارات قدیانی منتشر کرد: دخترهای کوچک، در بازی های کودکانه خود به تجربه کردن می پردازند و این تجربه ها می تواند ابتدایی ترین اتفاق در تصمیم گیری برای شغل، مسیر و هدف آینده آنها باشد. نویسنده در این مجموعه توانسته در سه بخش جدا از هم با تصاویری به صورت عکس، برگرفته از دست ساخته های خمیریِ کریستل مک دیان، ارتباط بسیار خوبی با مخاطب برقرار کند. این مجموعه به تأیید وزارت آموزش و پرورش کشور رسیده و در کتابنامه رشد شماره ی 2 نیز معرفی شده است.
"سفر به کره ماه "کتاب دیگری است از مجموعه داستانهای "تن تن و میلو "که به گونه مصور و رنگی به چاپ رسیده است .در این داستان "پروفسور کلکولس"، دوست نزدیک تن
تن و کاپیتان هادوک، برای شرکت در پروژه ساخت موشک و سفر به فضا، به نقطهای دوردست در کشوری به نام "سیلداویا "سفر میکند .سپس از تن تن و کاپیتان هادوک نیز
میخواهد به او ملحق شوند و همراه او به فضا پرواز کنند .آن دو به همراه "میلو "(سگ با وفای تن تن) پس از عبور از راههای مخفی و بازرسیهای مکرر سرانجام به پایگاه فضایی
میرسند، سپس ماجراهایی روی میدهد که داستان براساس آن شکل گرفته است .
داستاني است به تصويرگري و متن هرژه با ترجمه و چاپ انتشارات رايحه انديشه. تن تن خبرنگاري جوان، باهوش، خلاق، كنجكاو و ماجرا جوست كه در حين انجام وظيفه به شهرهاي
گوناگوني سفر مي كند، در اين ميان اتفاقات عجيبي برايش رخ مي دهد و گاه در گرفتاري هاي بزرگي مي افتد. مي توان اين جلد از كتاب را كامل ترين اثر هرژه ناميد، با اتفاقاتي كه
بطور كامل اشتباه و وارونه رخ مي دهند و ماجراهايي كه اين بار خود به سراغ تن تن مي آيند بدون اينكه او به ماجراجويي خاصي بپردازد.
این کتاب پر از تصاویر رنگارنگ و شادی است که نظر کودکان را به خود جلب می کند. تصویر اسباب بازی ها، میوه ها، قایم باشک و آب بازی بچه ها در کتاب باعث می شود تا کودکان با مفاهیم تازه ای آشنا شوند.
تنتن خبرنگار و ماجراجوی جوانی است كه به همراه سگ خود میلو، درگیر داستانهای هیجانانگیز، خطرناك و رازآلودی میشود و همیشه پرده از اسرار نهفته این داستانها برمیدارد. كاپیتان هادوك، دوقلوها، پروفسور تورنسل و... از دوستان همیشگی تنتن در این داستانها هستند.
در هریک از داستان های این مجموعه، یکی از شخصیت ها در کاری خوب یا بد، بیش از حد افراط میکند و ماجرایی به وجود می آورد که سبب میشود شخصیت مورد نظر نتیجه ی خاصی از رفتارش بگیرد.
همیشه کودکان از دنیای بزرگترها تصوراتی دارند که برای نزدیک تر کردن آن به واقعیت باید در دنیای آنها وارد شد، با رنگ و تصویر، که هرکدام بتوانند خودشان را به جای شخصیت اصلی ببینند. در این مجموعه، بچهها در همراهی با شخصیت های داستان، با اتفاقات تازهای آشنا می شوند. زبان قصه آنقدر دلنشین و جذاب است که گویی خود کودک در دنیا و فضای رنگارنگ قصه در گردش و بازی است. در پایان هر کتاب دو مورد جذاب وجود دارد، یکی سؤالهایی که شخصیت اصلی قصه از بچهها میپرسد و دیگری جایی برای چسباندن عکس کودک به جای شخصیت اصلی، در نظر گرفته شده است. بعد از خواندن این کتاب برای کودکان ( یا مطالعه کتاب توسط خود آنها) میتوانند با دنیای واقعی ارتباط بهتر و صحیح تری برقرار کنند.
آنی شرلی دخترکی ککمکی است که موهای سرخی دارد و در یتیمخانه بزرگ شده است. او باهوش است، قوهی تخیل بیحدو مرزی دارد و با امید و پشتکار و مهربانیهای سادهاش، سعی میکند زندگی جدیدی را آغاز کند. هرچند برای ورود به این دنیای تازه باید سختیهای بسیاری را پشت سر بگذارد، ولی آینده در نظرش آنقدر زیبا و امیدبخش است که برای رسیدن به آن، با هر مشکلی کنار میآید و با هر شرایطی سازگار میشود.
مجموعه آنشرلی شامل8کتاب با نامهای آنشرلی در گرین گیبلز، آنیشرلی در اونلی، آنی شرلی در جزیره، آنیشرلی در ویندیپاپلرز، آنیشرلی در خانهی رویاها، آنی شرلی در اینگلساید، درهی رنگین کمان و ریلا در اینگلساید میباشد.
شامل قصه های جذاب و خواندنی است که همگی به شیوه افسانه روایت و ویژه بچه های دبستانی تهیه شده است.
کتاب «یک روز خوب» سومین جلد از مجموعه من خوشحالم است که توسط لی چن ون جینگ نوشته شده و توسط واحد ترجمه نشر قدیانی به زبان فارسی ترجمه شده است.
این کتاب شامل تصاویری است که موجب آشنایی کودکان با عناوین مختلف می شود. همچنین کودکان می توانند نام هر تصویر را به زبان فارسی و انگلیسی بخوانند.
چاپ نهم این کتاب در سال ۱۳۹۵ توسط انتشارات قدیانی به چاپ رسیده است.
حماسه کرپسلی،روایت دیگری از قصه های سرزمین اشباح است که زندگی یکی از موجودات خون آشام این سرزمین را از اوایل قرن 19 میلادی تا عصر حاضر به نمایش می گذارد. در این مجموعه،لارتن کرپسلی کوچک به ناچار دنیای شب را برای زندگی برمی گزیند و با این انتخاب با توانایی ها،شگفتی ها و افراد و موجوداتی رودررو می شود که زندگی را هر لحظه برایش هیجان انگیز میکنند. موسسه انتشارات قدیانی مجموعه چهار جلدی "حماسه کرپسلی" نوشته دارن شان با ترجمه فرزانه کریمی روانه بازار کتاب کرده است.
افسانه ها از ملت ها و سرزمین های گوناگون سراسر جهان انتخاب شده اند. عنوان های آشنا بسیارند و موضوع برخی از آنها ...