در مجموعه چهار جلدی((ماجراهای آقاموشه)) که اینک در یک مجلد به چاپ رسیده، ماجراهای موش کوچکی برای کودکان گروه سنی((الف)) و ((ب)) نقل شده است .در نخستین داستان که((لکههای سرخ و عجیب)) نام دارد، آقاموشه به همراه ببری گربه اسباب بازیاش یک نقاشی میکشند و برای کشیدن تصویر خورشید، از رنگ قرمز استفاده میکنند .اما در حین نقاشی چند قطره رنگ روی پوستشان میریزد، آنها تصور میکنند بیماری سرخک گرفتهاند ;از همین رو، مشغول استراحت و مداوا میشوند .ولی رنگ قرمز پاک نمیشود .آنها تصمیم میگیرند به دکتر بروند اما در بین راه باران میآید و لکهها را از بین میبرد .بنابراین آقاموشه در حاشیه کتاب راهنمای پزشکیاش مینویسد :((هر وقت سرخک گرفتید، اول لکهها را با آب باران بشویید .اگر لکهها نرفت فوری به دکتر بروید)) .
ماجراهای آقا موشه 1 (لکه های سرخ و عجیب)
به دوستم ببری گفتم: «به! نگاه کن. خورشید بالا آمده… چقدر قرمز! چقدر قشنگ! بدو بیا ببری! ما میتوانیم این قلممو را توی رنگ قرمز بزنیم. بعد شکل خورشید را روی کاغذ بکشیم.»
از همین نویسنده
سایر کتاب های همین ناشر
کتاب مجموعه قصههای شیرین جهان (جلدهای 31 تا 50) نوشتهی جمعی از نویسندگان میباشد که بیژن نامجو آن را به فارسی ترجمه کرده است. این کتاب توسط انتشارات قدیانی چاپ و در 120 صفحه به بازار عرضه شده است.آخرین چاپ آن مربوط به سال 1398 بوده و میتوان به لحاظ موضوعبندی آن را در بخش داستان کودک قرار داد.
کتاب داستانکهای شنبه تا پنجشنبه با بهره بردن از زبانی روان و کلامی شیوا که بتواند جان معنا را در سادهترین شکل ممکن بیان کند در دست بچههای گروه سنی پیش دبستانی تا اول و دوم دبستان قرار گرفت. 72 قصه با برآیند انسانی و اخلاقی به علاقهمندان تقدیم شده تا با آن بتوانند با نگاهی کودکانه، مفاهیم بزرگ را بیاموزند. مریم توحدی، ماهنی تذهیبی، شیوا ضیائی، نیوشا شریفی، راهله برخورداری، پوپک مقبلی، مریم مبصری، سحر حقگو، عاطفه شفیعیراد، رویا خادمالرضا، تهمینه حدادی، بنفشه احمدزاده، تصویرگران این مجموعه هستند. داستانکهای شنبه تا پنجشنبه، برگزیدهی هشتمین جشنوارهی کتابهای آموزشی وزارت آموزش و پرورش است و برای گروه پیش دبستانیها و اول و دوم دبستان بهترین پیشنهاد می باشد. در بخشیهایی از کتاب آمده: "... جیبِ کتِ پدربزرگ خیلی بزرگ و گود است. من این را دیشب فهمیدم. پدر بزرگ به من گفت : برو از توی جیبم تسبیحم را بیاور. وقتی میخواستم تسبیح را از توی جیب کتش بیاورم، انگار دستم توی یک کیسه بود و هی دستم را میچرخاندم
مجموعه 6 جلدی نخودی ها نوشته ی شکوه قاسم نیا است که توسط قدیانی در سال 1393 و 40 صفحه به بازار عرضه شده است.
اشعار ساده و کودکانه ی این مجموعه ها مانند داستان هایی کوتاه و جذاب هستند که با کلماتی آهنگین بیان شده و با تصاویری شاد همراه شده اند. برخی از این شعرها با الهام از شخصیت قصه ها و حکایت های قدیمی و مذهبی سروده شده و برخی موضوعاتی امروزی تر دارند.
در این داستان تخیلی که در آینده می گذرد، دو پسر یک سری غار را در زیر خانه خود در ماه کشف می کنند.
مارتی و استیو ممکن است در ماه زندگی کنند، اما این بدان معنا نیست که آنها نمی خواهند هر چند وقت یکبار از آنجا فرار کنند. بنابراین وقتی استیو پیشنهاد میکند که مدرسه را رها کنند و یک سفر بین سیاره ای را برای کاوش در سطح ماه مانند فضانوردان واقعی انجام دهند، مارتی فکر میکند این یک ایده عالی است.
اما وقتی ماشین فضایی تصادف کرد و مارتی و استیو زیر سطح ماه گرفتار شدند، سرگرمی به سرعت به پایان می رسد.
در آنجا، در غاری عجیب و غریب، مارتی و استیو چیزهای غیرمنتظره ای را پیدا می کنند: دنیایی پر از گیاهان، غذا و زندگی... از جمله مردی که ظاهرا بیش از صد سال پیش ناپدید شده است. پسرها فکر میکنند که شگفتانگیزترین مکان را در کهکشان پیدا کردهاند... اما به زودی میفهمند که شادی بهایی دارد. موجود عجیبی که آنها را زنده نگه می دارد می خواهد آنها را نیز کنترل کند و وقتی مارتی و استیو تصمیم می گیرند که آن جا را ترک کنند، ممکن است این موجود چیز دیگری در ذهن داشته باشد.
بچه عنکبوت کوچولو روی درخت بود. از صبح تا شب تار میبافت.
این مجموعه کتابها
بازی و آموزش را با هم می آمیزد تا به کودکان آگاهی دهد،آنها را از نظر به کارگیری لغات توانمند سازد،و حس مشاهده و کنجکاوی آنها را بهبود ببخشد.
شامل قصه های جذاب و خواندنی است که همگی به شیوه افسانه روایت و ویژه بچه های دبستانی تهیه شده است.
تاتی کوچولوها مجموعه ای از تصاویر جذاب کودکان همراه با جمله هایی کوتاه و آهنگین می باشد. سادگی و ضرباهنگ شعرگونه این متن ها توجه هر کودکی را به خود جلب می کند. انتشارات قدیانی کتاب تاتی کوچولوها را همراه با شعرهای ناصر کشاورز و شکوه قاسم نیا روانه بازار کتاب کرده است. همچنین این مجموعه در ده جلد جداگانه نیز به چاپ رسیده است
آدرسن در سن 14 سالگی به کپنهاگ رفت و به خاطر صدای زیبایش در تئاتر سلطنتی دانمارک استخدام شد، اما بعدها متوجه شد استعداد درخشانی در قصه گویی دارد و از آن پس قصه گویی را حرفه اصلی خود قرار داد و ده ها قصه شیرین به کودکان جهان هدیه کرد.
قصه های آندرسن از معروف ترین قصه های کودکان به شمار میروند که بارها و بارها به زبان های مختلف ترجمه شده و از آن فیلم های بسیاری نیز برای کودکان تهیه شده است.
رنگ آمیزی تصاویر، کودک را با مفهوم نقاشی و تصویر آشنا می کند. این رنگ آمیزی ها، از رنگ کردن تصویر های ساده شروع می شود و کم کم به تصویر های پرکارتر می رسد. رنگ آمیزی این تصویرها به کودک کمک می کند، تا او با نقاشی و رنگ آمیزی بیشتر آشنا شود.
-لباس جدید پادشاه - در زمان های خیلی خیلی دور، پادشاهی بود که دلش می خواست همیشه لباس های خوب بپوشد. خیاط های مخصوص شاه، هر روز یک لباس تازه برای او می دوختند. روزی رسید که خیاط های او دیگر نتوانستند لباسی با شکل تازه برایش بدوزند. پادشاه خودخواه عصبانی شد و فریاد زد: من قبلا این لباس را پوشیده ام! مگر نمی دانید که من هیچ وقت یک لباس را دوبار نمی پوشم.
یک روز دو آدم حقه باز به قصر شاه آمدند و گفتند جناب شاه، ما از راه خیلی دوری به اینجا آمده ایم تا شما را راضی کنیم. ما بافنده هایی هستیم که کار خود را خیلی خوب بلد هستیم. ما می توانیم پارچه عجیبی ببافیم. این پارچه مخصوص، طوری است که آدم های احمق نمی توانند آن را ببینند. پادشاه گفت: هووووم… چه جالب! این طوری می توانم بفهمم که کدام یک از وزیرانم با هوش و کدام یک احمقند.
آنی شرلی دخترکی ککمکی است که موهای سرخی دارد و در یتیمخانه بزرگ شده است. او باهوش است، قوهی تخیل بیحدو مرزی دارد و با امید و پشتکار و مهربانیهای سادهاش، سعی میکند زندگی جدیدی را آغاز کند. هرچند برای ورود به این دنیای تازه باید سختیهای بسیاری را پشت سر بگذارد، ولی آینده در نظرش آنقدر زیبا و امیدبخش است که برای رسیدن به آن، با هر مشکلی کنار میآید و با هر شرایطی سازگار میشود.
مجموعه آنشرلی شامل8کتاب با نامهای آنشرلی در گرین گیبلز، آنیشرلی در اونلی، آنی شرلی در جزیره، آنیشرلی در ویندیپاپلرز، آنیشرلی در خانهی رویاها، آنی شرلی در اینگلساید، درهی رنگین کمان و ریلا در اینگلساید میباشد.
کتاب حاضر، داستان خانواده ای سفید پوست است که به غرب کوچ می کنند، با زندگی و آداب سرخ پوست ها آشنا می شوند، سختی های طبیعت بکر را پشت سر می گذارند و در نهایت، هجوم سفیدها به این سرزمین و راندگی ساکنان اصلی آنجا از موطن اجدادیشان را به چشم می بینند.
کتاب حاضر داستان زندگی حضرت یوسف در قالب رمان برای نوجوانان می باشد.
اشعار ساده و کودکانه ی این مجموعه ها مانند داستان هایی کوتاه و جذاب هستند که با کلماتی آهنگین بیان شده و با تصاویری شاد همراه شده اند.برخی از این شعرها با الهام از شخصیت های قصه ها . حکایت های قدیمی و مذهبی سروده شده و برخی موضوعاتی امروزی تر دارند.
بعضی از بچه ها از حمام می ترسند و به سختی و با گریه به حمام می روند.
این کتاب به پدر و مادر یاد می دهد که چطور حمام رفتن را به یک بازی تبدیل کنند و به کودک هم یاد می دهد که حمام کاری، شادی آور و سرگرم کننده است.
شاید راز ماندگاری این اثر، که هم اکنون یکی از آثار کلاسیک ادبیات انگلیس محسوب می شود، وجود پیوند ناپیدای زمان، مکان و حوادث داستان است. سی.اس.لوئیس در سال 1898 به دنیا آمد. او نویسنده ی سه گانه ی معروف ارباب حلقه ها، بود. لوئیس علاقه مند به داستان های پریان و افسانه های کهن بود و قصه های مشهور او شیر، ساحره و کمد لباس است. در بخشی از داستان "درِ عوضی" آمده: " او در یكی از خانه هایی زندگی می كرد كه كنار هم قطار شده و همه به هم چسبیده بودند. ... صورت پسرك غریبه خیلی چرك بود. اگر اول دست هایش را به خاك می مالید و آنها را به صورتش می كشید، بعد گریه ی مفصلی می كرد و بعد هم با همان دست ها صورتش را پاك می كرد، باز هم به آن چركی نمی شد. راستش انگار همین كار را هم كرده بود.