جلد اول این مجموعه که از زبان دو آشپز دربار ضحاک به نامهای «ارمایل» و «کرمایل» بازگو میشود، داستان زندگی کاوه، فریدون و ضحاک است
قصه های شاهنامه 2 (فرزند سیمرغ)
جلد دوم این مجموعه که از زبان «سام» پدر زال سفیدمو بازگو میشود داستانی است از زمان فریدون و فرزندانش، سلم، تور و ایرج؛ تا زمان زال و رودابه و فرزندشان، رستم.
از همین نویسنده
شهرناز ابروهایش را چون دو ریسمان سیاه گره میزند و میگوید: «دیگر چه در سر داری؟ هفت دریا و هفت خشکی را دیدی و نامت را در چهار گوشهی خاک بلندآوازه کردی. دست از این همه آرزوی دور و دراز بردار!»
ازدور پیداست. سنگهای گرانبها بر چهار گوشهاش میدرخشند.
خنجر را به خاک بسپار! به خود نهیب میزنم: ما امروز سه برادر نیستیم. ما امروز سه سرزمینیم. ما امروز ایران و روم و تورانیم. تور فریاد میزند: «تا دیر نشده خنجر را بردار!» خنجر را بر میدارم، به چشمهای سرخ رنگ سلم مینگرم و خنجر را در ستون چوبی خیمه میکوبم: «نه، من در این دام نمیافتم. از جانم میگذرم اما با خنجر پدرانم، برادر نمیکشم.»
گودرز میخواهد مرا از رفتن باز دارد. شبرنگ سم به زمین میکشد. گیو دنبالم میآید: «بگذار همراهت باشم…»
دیگر نمیشنوم. سوار بر شبرنگ دیوار باد و خاک را میشکافم و میتازم. پاره آتشی چون تیر چهرهام را نشانه گرفته است. سپر بر سر میگیرم و میغرّم: «برو،تندتر برو! تو با سیاوش از آتش گذشتی، از دروازههای دژ اهریمن هم میگذری.»
اگرچه از شاهنامه بسیار گفته و بسیار نوشتهاند، اما این قلعهی تودرتو هنوز ناشناخته مانده است. هر درش به درهای بسیاری باز میشود که با گذر از هر یک به شگفتیهای تازهای میرسیم. در این مجموعه نویسنده کوشیده است که در مسیرهای ناشناختهتر این قلعه تودرتو حرکت کند، تا با پرهیز از تکرار افسانهها آنها را از زاویهای نو و از درون متن ماجرا بازآفرینی کند. جلد سوم این مجموعه که از زبان «بهمن» پسر اسفندیار بازگو میشود داستانی است از هفت خوان و نبرد رستم و اسفندیار.
در مجموعهی دوم قصههای شاهنامه (جلدهای 4 و 5 و 6) نویسنده کوشیده است که با پرداختن به داستان زندگی برخی از زنان شاهنامه، آنها را از کنج حجرههای این قلعه بیرون کشد تا جانی دوباره گیرند و نمایشی نو از روزهای دور گذشته بر پا سازند. این کتاب پنجمین جلد از مجموعهی قصههای شاهنامه است که داستان زندگی منیژه دختر افراسیاب و بیژن، پهلوان نامآور ایران را روایت میکند.
در مجموعهی دوم قصههای شاهنامه (جلدهای 4 و 5 و 6) نویسنده کوشیده است که با پرداختن به داستان زندگی برخی از زنان شاهنامه، آنها را از کنج حجرههای این قلعه بیرون کشد تا جانی دوباره گیرند و نمایشی نو از روزهای دور گذشته بر پا سازند. این کتاب ششمین جلد از مجموعهی قصههای شاهنامه است که داستان زندگی گردیه و بهرام چوبین، برادر استخوانی و سیاهچرده اشت را روایت میکند
سطح 4 از مجموعه کتاب کلاس اولی، کتاب اولی: برای کودکان نوسوادی که درسهای 14 تا 18 کتاب فارسی اول دبستان را تمام کردهاند و میخواهند مهارت بیشتری در خواندن کلمههای مشکل و روانخوانی پیدا کنند.
کلاس اولی کتاب اولی 32 (سطح 4 بچه هیولا و اژدهای چشم ژله ای)
کلاس اول دبستان فرصتی طلایی برای کتابخوان شدن کودکان ماست و کتاب درسی برای پرورش مهارت روانخوانی و کتابخوانی کودکان کافی نیست. اگر میخواهید دانشآموز کلاس اولیتان در همان ماههای اول آموزش، حروف الفبا را بهخوبی یاد بگیرد.
با مجموعهی کلاس اولی، کتاب اولی کلید کتابخوانشدن کلاس اولیها در دست شماست. کودکانی که در ابتدای مسیر فارسیآموزیاند با خواندن کتابهای این مجموعه میتوانند گام به گام با آموزش حروف الفبا در کتاب فارسی اول دبستان، کتاب داستان مربوط به آن حروف را به تنهایی بخوانند. پس اگر میخواهید کودک کلاس اولیتان از همان ماههای اول لذت باسوادشدن را بچشد و اعتمادبهنفس بیشتری پیدا کند، از معجزهی داستانخوانی غافل نشوید.
کلاس دومی کتاب دومی 1 (شما یک بچه گم نکرده اید ؟) انتشارات افق یکی از کتابهای مجموعهی کلاسدومی، کتابدومی است که کتابهای فندق واحد کودک نشر افق برای تقویت مهارتهای خواندن و نوشتن کودکان چاپ کرده. کتابهای این مجموعه مستقلاند و متن هر داستان مطابق با استانداردهای جهانی برای کودکان ۷ تا ۱۰ ساله نوشته شده.
کلاس دومی کتاب دومی 1 (شما یک بچه گم نکرده اید ؟) انتشارات افق نوشتهی مژگان کلهر شامل یک داستان بلند است که به فصلهای کوتاه تقسیم شده تا خوانندگان تازهکار و کمحوصله بتوانند هر قسمت را در یک نشست بخوانند و اگر تمرکز کافی ندارند، خواندن را متوقف کرده و هر زمان که خواستند ادامهی داستان را از سر بگیرند.
کتابهای مجموعهی کلاسدومی، کتابدومی از نظر طول داستان و مفاهیمی که مطرح میکنند، در سطح متوسط قرار دارند و متناسب با توانمندیهای بیشتر کودکان در دورهی اول دبستاناند. لذت خواندن داستان باعث میشود که یادگیری غیرمستقیم اتفاق بیفتد و کودکان با انجام فعالیتهای تکمیلی و خلاقانه که در پایان هر کتاب از این مجموعه وجود دارد، آموزههای درسی را بهتر و عمیقتر یاد میگیرند، کلمهسازی میکنند، ساختار جمله را میشناسند و نوشتن را تمرین میکنند.
کتاب شما یک بچه گم نکردهاید؟ که نشر افق با تصویرگریهای فاطمه زمانهرو چاپ کرده، داستانی معمایی دربارهی پسری ماجراجو و کنجکاو است که بیشتر کودکان میتوانند با او همذاتپنداری کنند. کسری بچهای تنها را پیدا میکند و تصمیم میگیرد به دنبال خانوادهی او بگردد. این ماجرا به مخاطب فرصت میدهد تا مواجههای غیرمستقیم با موقعیتی داشته باشد که ممکن است چیزی را گم کند یا چیزی/کسی را در خیابان پیدا کند و با خواندن این داستان فرایند حل مسئله را تمرین خواهد کرد.
کودکان با خواندن داستان شما یک بچه گم نکردهاید؟ مهارت حل مسئله را یاد میگیرند و میتوانند برای برطرف کردن مشکلات روزانهشان در زندگی راهحل پیدا کنند؛ اینکه مشکل چیست، چگونه میتوان آن را حل کرد و اگر به حمایت نیاز بود، از چه کسی باید کمک گرفت.
مژگان کلهر در نوشتن این کتاب از مجموعهی کلاسدومی، کتابدومی به مسئولیتپذیری، همدلی و اهمیت مهارتهای ارتباطی در حل مسئلههای روزمره هم توجه داشته است.
سایر کتاب های همین ناشر
من روز جمعه ساعت 12 شب به دنیا آمدم. پرستار و عاقلهزنهای همسایه میگفتند که چون در آخرین لحظات جمعه شب به دنیا آمدهام، سرنوشت نحسی در انتظارم خواهد بود.
اما سرنوشت شوم دیوید پیش از تولدش آغاز شده بود، چرا که او شش ماه پس از مرگ پدرش به دنیا آمد.
نوسوادانِ کلاس اول، به تدریج که خواندن را میآموزند و با شکل حروف و صداها و کلمهها آشنا میشوند؛ خواند توانست نوشتههای سادهی غیردرسی را هم بدون کمک گرفتن از دیگران میخوانند.
اگرچه از شاهنامه بسیار گفته و بسیار نوشتهاند، اما این قلعهی تودرتو هنوز ناشناخته مانده است. هر درش به درهای بسیاری باز میشود که با گذر از هر یک به شگفتیهای تازهای میرسیم. در این مجموعه نویسنده کوشیده است که در مسیرهای ناشناختهتر این قلعه تودرتو حرکت کند، تا با پرهیز از تکرار افسانهها آنها را از زاویهای نو و از درون متن ماجرا بازآفرینی کند. جلد سوم این مجموعه که از زبان «بهمن» پسر اسفندیار بازگو میشود داستانی است از هفت خوان و نبرد رستم و اسفندیار.
پپا، سوزی و جورج با دوستهایشان فوتبال بازی میکنند، اما اگر قرار شود تیم دخترها با تیم پسرها بازی کند چه؟
فکر میکنی کدام گروه برندهی مسابقه میشود؟
پسر پانزدهساله چطور میتواند مقاومت کند؟ ویل و اوانلین فرسنگها دور از خانه، از بند اسکاندیاییها فرار میکنند، ولی اوانلین دوباره اسیر میشود. ویل تمام مهارتهای رنجریاش را به کار میگیرد تا دوستش را پیدا کند ولی حریف دشمن نمیشود. از طرفی تموجایها میخواهند به مرزهای اسکاندیا هجوم بیاورند و مقصد بعدیشان آرالوئن است. آیا میتوان جلوی چنین دشمن وحشی و خونخواری ایستادگی کرد؟
این «پالی فینک بزرگ» و افسانهای کیست که بچهها از او یک قهرمان ساختهاند؟
کیتلین در مدرسهای کوچک ثبتنام میکند که کلاس هفتماش فقط ده دانشآموز دارد و تمام دانشآموزها از پسری به نام پالی فینک حرف میزنند. پالی که سال گذشته در این مدرسه درس میخوانده و باعث تمام اتفاقهای عجیب و غریب، بامزه و درعین حال دردسرساز بوده، ناگهان غیبش زده.
آرتمیس فاوْل پسر سیزده سالهی نابغه و ماجراجو، در مدرسهی شبانهروزیاش، ایمیلی دریافت میکند. مافیای روسیه که پدر آرتمس را ربوده، در ازای آزادی او پول هنگفتی از آرتمیس درخواست کرده است. آرتمیس که با تمام وجود به پدرش عشق میورزد بیدرنگ دست به کار نجات او میشود؛ اما دشمن دیرینهاش، سروان «هالی شورت» نیروی ویژه پلیس در سرزمین جنها، مانع اوست. آیا آرتمیس باید با اجنهها درگیر شود یا راه دیگری وجود دارد…
در این کتاب میمینی وسوسه میشود پولی را که در خانه پیدا کرده است برای خودش خرج کند. اما پول که مال او نیست!
در زندگیام میخواهم چی بشوم؟
بهترین فوتبالیست دنیا
پسری خیلی باحال، خوشتیپ و قدبلندتر از برادرم جمال
بزرگترین طراح بازیهای رایانهای
و مخترع اسیدی خیلی قوی که فولاد تانکهای اسرائیلی را آب کند.
در مجموعهی دوم قصههای شاهنامه (جلدهای 4 و 5 و 6) نویسنده کوشیده است که با پرداختن به داستان زندگی برخی از زنان شاهنامه، آنها را از کنج حجرههای این قلعه بیرون کشد تا جانی دوباره گیرند و نمایشی نو از روزهای دور گذشته بر پا سازند. این کتاب پنجمین جلد از مجموعهی قصههای شاهنامه است که داستان زندگی منیژه دختر افراسیاب و بیژن، پهلوان نامآور ایران را روایت میکند.
نسیم خنکی را احساس می کردم که به صورتم می خورد و بویی شبیه بوی چمن توی دماغم پیچیده بود. دخترم داشت از یک جایی خیلی دور صدایم می کرد. صدای قدم هایش را می شنیدم که داشت به من نزدیک می شد. چند لحظه بعد احساس کردم جایی چند قدمی ام ایستاده. دوباره مرا صدا کرد. آن وقت صدای قدم هایش را شنیدم که دور شدند. هنوز داشت صدایم می زد. بعد احساس کردم یک جایی ایستاده و دارد گریه می کند. خواستم سرم را بلند کنم و صدایش کنم. بگویم اینجا هستم. بگویم بیاید پیشم، اما نمی توانستم. حال آدمی را داشتم که فلج شده باشد. با تمام توانم سعی کردم دست ها و پاهایم را تکان بدهم، اما نمی توانستم. صدای دخترم داشت دور می شد. حتی دیگر صدای قدم هایش را نمی شنیدم. تا اینکه یک دفعه دست کوچکش را حس کردم که روی شانه ام قرار گرفت. گفت: «پاشو، بابا! دیگه وقتشه. پا شو!»
آقای فاگ که در لندن زندگی آرامی دارد ناگهان روز دوم اکتبر 1872 با دوستانش شرط میبندد که کرهی زمین را هشتاد روزه دور بزند و دوباره به لندن برگردد.
دوستانش و بسیاری از مردم معتقدند که چنین چیزی امکان ندارد، چون کافی است که او در راه از کشتی یا قطاری جا بماند و یا گرفتار طوفان یا دزدان شود؛ اما او چنان مصمم است که با شتاب به خانه میرود، فوری ساکی برمیدارد و با خدمتکارش قطاری میگیرد و به راه میافتد. اما چرا کارآگاه فیکس او را تعقیب میکند؟ آیا نجات آدا، همسر مهاراجه از مرگ کار عاقلانهای است؟ و بالاخره آیا آقای فاگ همهی ثروتش را به خاطر این شرطبندی عجیب از دست نخواهد داد؟
هدف از انتشار مجموعه کتابهای خودم میخوانم ترویج کتابخوانی، افزایش لذت خواندن و ایجاد عادت به مطالعه در کودکان است.
نوسوادانِ کلاس اول، به تدریج که خواندن را میآموزند و با شکل حروف و صداها و کلمهها آشنا میشوند؛ خواند توانست نوشتههای سادهی غیردرسی را هم بدون کمک گرفتن از دیگران میخوانند.
یتیمخانه نود و هشت بچه دارد که دختر هفده ساله جروشا ابوت،از همه بزرگتر است. او از صبح تا شب سر پاست تا دستورات رئیس عصبانی پرورشگاه را اجرا کند. او با همهی تلخیها، قلمی شیرین دارد و خوب مینویسد. یکی از اعضای هیئت امنای پرورشگاه تصمیم میگیرد او را به دانشگاه بفرستد و تنها خواسته اش اینکه جروشا برایش نامه بنویسد.
اولین غولی که چشمش بهت بیفته، با دو تا انگشت میگیردت و میخوردت!
غول بزرگ مهربان از آن غولهایی نیست که استخوان آدمها را قرچ و قورچ میجوند. او غولی مهربان و بیآزار است و سوفی از این بابت شانس آورده، چون اگر به جای او، غولهایی مثل خون تو شیشهکن، گوشت قلنبهخور و یا… دزدیده بودندش تا حالا یک لقمهی چپ شده بود!
اما سوفی دلش مثل سیر و سرکه میجوشد. نگرانیاش این است که غولهایی میخواهند بروند انگلستان و همهی بچههای کوچولو موچولوی خوشگل را بیندازند بالا و قرچ و قورچ.
دربارهی میراث لورین 4 (سقوط پنج)
آن ها پیشوایشان را به زمین آوردند. آن ها تصور کردند جنگ را برده اند. اما اشتباه کردند. این مبارزه مدت ها طول خواهد کشید. ما سرانجام گرد هم جمع شده ایم. ما قدرتی فراتر از آن چه تا کنون داشته ایم به دست آورده ایم. ما نبردهایی را باخته ایم. اما این جنگ را نخواهیم باخت. لورین دوباره قدرت می گیرد.
نوسوادانِ کلاس اول، به تدریج که خواندن را میآموزند و با شکل حروف و صداها و کلمهها آشنا میشوند؛ خواند توانست نوشتههای سادهی غیردرسی را هم بدون کمک گرفتن از دیگران میخوانند.
اتحاد جادوگرها خطر جدیدی دنیای توماس وارد، شاگرد محافظ را دوباره به هم میزند. توماس یاد گرفته است که چطور با بوگارتها و اشباح مبارزه کند، اما سه قبیله از جادوگرها تصمیم گرفتهاند با کمک یکدیگر شیطانِ خطرناکی را آزاد کنند. توماس و محافظ دوباره به سفری پرماجرا میروند، اما آیا توماس وقتی با قدرتمندترین دشمنش برخورد کند، موفق خواهد شد؟
دكتر جكیل در وصیتنامهای اموالش را به شخصی به نام هاید میبخشد. وكیل اترسون، دوستش، تصادفی به رازی وحشتناك پی میبرد: هاید كه چهرهی نفرتانگیزی دارد، مرتكب جرمی شده و چكی بیمحل با امضای دكتر جكیل كشیده. وكیل اترسون مطمئن است كه هاید برای تصرف اموال دوستش، او را خواهد كشت…
هالت و ویل در تعقیب باقیماندهی فرقهی بیگانگان در جنگل با دو مبارز خطرناک روبهرو میشوند و تیری زهرآگین هالت را زخمی میکند.
اکنون استاد ویل در بستر مرگ افتاده و تنها یک نفر میتواند جان او را نجات دهد. رنجر جوان وقت زیادی ندارد و باید از جادههای مخوف و جنگل پرخطر بگذرد تا تنها امیدش مالکالام جادوگر را پیدا کند.
در این کتاب میمینی متوجه میشود که زیاده روی در خوردن شیرینی باعث دندان درد میشود.
عاشقانه های کلاسیک (ایتان فروم) از آثار متفاوتِ ادیت وارتون، نویسندۀ آمریکایی، است که نخستین بار در سال 1911 منتشر شد و امروز، صدودوازده سال بعد، در میان آثار کلاسیک قرن بیستم قرار دارد. وارتون عاشقانه های کلاسیک (ایتان فروم) را در سه فصل و با دو راوی نوشته: راوی اولشخص (در فصل اول و سوم) و دانای کل (در فصل دوم.) این اثر از نظر قالب و سبک روایی نیز در زمانۀ نخستین انتشار، نوآور و بدیع محسوب میشده: نویسنده از شگردِ روایی قاببندی یا روایت قاب استفاده کرده؛ یعنی جا دادن یک یا چند داستان یا روایت در میان داستان دیگر یا یک گزارش یا روایت تاریخی. ماجرای اصلی «ایتان فروم» نیز برگرفته از رخدادی واقعی است که حدود سال 1904 در کوهستانهای لِنِکس در ماساچوست رخ داده بود.
کلاس دومی کتاب دومی 2 (شب یلدای باحال ترین فامیل دنیا) انتشارات افق یکی از کتابهای مجموعهی کلاسدومی، کتابدومی و داستانی از لاله جعفری است که در چند فصل نوشته شده و نشر افق با تصویرگریهای غزاله باروتیان چاپ کرده.
کتابهای مجموعهی کلاسدومی، کتابدومی با توجه به کمبودهای محتواهای آموزشی در کتاب فارسی دوم دبستان و متناسب با دایرهی واژگان کودکان و درک آنها از کلمات نوشته شدهاند. کلاس دومیها با خواندن داستانهای این مجموعه میتوانند خواندن متنهای داستانی طولانی را تجربه کنند و اعتمادبهنفس بیشتری پیدا کنند.
کلاس دومی کتاب دومی 2 (شب یلدای باحال ترین فامیل دنیا) انتشارات افق دنیا یک داستان شاد و شیرینِ خانوادگی است که شب یلدا اتفاق میافتد. روایتی طنز و پرانرژی که خواندن آن نشاطآور و الهامبخش است و کودکان را با یکی از مهمترین آیینهای ایرانی آشنا میکند. این کتاب میتواند کودکان را به فعالیتهای نمایشی هم ترغیب کند و شاید آنها بتوانند با همراهی والدین و معلمان در فامیل یا مدرسه یک گروه نمایش تشکیل بدهند. علاوهبراین، داستان شب یلدای باحالترین فامیل دنیا میتواند زمینهساز گفتوگو دربارهی اهمیت مهارتهای ارتباطی، ارزش خانواده و پیوندهای خانوادگی باشد.
در مقدمه و مؤخرهی هر کتاب از مجموعهی کلاسدومی، کتابدومی که کتابهای فندق واحد کودک نشر افق چاپ کرده، اطلاعات مهم دربارهی اهمیت و ضرورت کتابخوانی کودکان به والدین و معلمان هم یادآوری شده است که بر ضرورت و تأثیر ادبیات در پیشرفت تحصیلی تأکید میکند.
برای اینکه کتابخوانی، بهویژه خواندن داستان، مهارت روانخوانی کودکان را افزایش میدهد و به آنها کمک میکند با کلمهها و عبارتهای جدید آشنا شوند و در خواندن متن کتابهای درسی مهارت بیشتری پیدا کنند. بررسیهای اخیر نشان میدهند که دبستانیها بهشدت در خواندن نیاز به کمک دارند. از سوی دیگر، کودکی که کتابهای متفاوت و بیشتری میخواند درک مطلب برایش آسانتر میشود و پرسشهای ریاضی و علوم را بهتر میفهمد.
کلاس دومی کتاب دومی 2 (شب یلدای باحال ترین فامیل دنیا) انتشارات افق فعالیتهایی متنوع در نظر گرفته شده است که کودکان را با مفاهیمی که در کتاب درسی به آن کمتر پرداخته شده، آشنا میکند و فرصتی است تا آنها کلمهسازی و جملهسازی را تمرین کنند. مواردی مانند همزه، تنوین، پیشوندها، پسوندها، همخانوادهها و... را بیشتر بشناسند و انواع جملههای خبری، پرسشی، امری و عاطفی را یاد بگیرند که پایهی انشانویسی و داستاننویسی است.
این مجموعه طرحهای لازم برای ساختن کاردستی تریلی، مینیبوس و کامیون را در اختیار بچهها میگذارد.
کاردستی یکی از جذابترین و آموزندهترین سرگرمیهای دنیاست.
مجموعه کتابهای «ماشین سازی،ماشین بازی» به کودکان کمک میکند تا علاوه بر آشنایی بیشتر با انواع وسایل نقلیه،اجزای هر یک را از دل کتابها بیرون بیاورند و به یکدیگر بچسبانند.