دکتر جودی دمدمی تا یک حیوان خانگی مریض ببیند فوری متوجه میشود. آروارهها، گیاه گوشتخوار جودی بدجور مریض شده. حالا جودی باید دست به کار شود و فوری درمانش کند.
کلکسیون کلاسیک 4 (کنت مونت کریستو)
ادمون دانتس، دریانوردی جوان، به خاطر حسادت بدخواهانش، سالهای تلخی را در جزیرهای وحشتناک زندانی میشود و از عشقش دور میافتد. روزی در زندان راز گنجی در جزیرهی مونت کریستو بر او فاش میشود، اما او نخست باید از آن زندان مخوف بگریزد.
کنتمونت کریستو یکی از شاخصترین آثار کلاسیک جهان است که براساس آن، فیلمها و سریالهای متعددی برای مخاطبهای میلیونی به نمایش درآمده است.
سایر کتاب های همین ناشر
مگی و فرید در جستوجوی گردانگشت به دنیای داستان میروند. پس از رفتن آنها تبهکاران سر میرسند و بقیهی اعضای خانه را گروگان میگیرند.
مو مجبور میشود خودش، رزا، زاغچهی پیرزن و باستای چاقوکش را به دنیای داستان ببرد.
فنوگلیوی پیر که مدتها قبل در کتاب زندگی احساس خوشبختی کرده میخواهد با کمک مگی مسیر بدبختیها را به سمت اتفاقات خوب برگرداند؛ اما حاکم ستمگر، مارکله، پدر و مادر مگی را اسیر کرده است.
در سرزمین کلانمل فرقهای اسرارآمیز آفتابی شده که مدعی است میتواند در ازای دریافت طلا، مردم را از شر چپاولگران در امان دارد. اما به گمان هالت، ویل و هوراس یک جای کار این فرقهی به ظاهر خیرخواه میلنگد. هالت میفهمد که توطئهای در کار است و به زودی کشتیهای ماهیگیری اهالی، توسط راهزنان به آتش کشیده خواهند شد.
و اینک رازی که این سه تن از آن آگاه شدهاند، نه کلانمل، که کل پادشاهی را تهدید میکند.
«میراث لورین» یکمجموعه ۷ جلدی است که داستانش درباره ۹ نفر است که به زمین میآیند و شبیه مردم اینکره هستند؛ حتی مثل آنها حرف میزنند اما از آنها نیستند. این ۹ نفر قدرتهای عجیب دارند و ابرقهرمانهایی هستند که فقط در فیلمها و قصهها حرفشان شنیده شده است. در داستان اولینجلد مجموعه، دشمنان این ۹ نفر، شماره یک را در مالزی، شماره دو را در انگلستان و شماره سه را در کنیا دستگیر میکنند. به اینترتیب نوبت به شماره چهار میرسد که ماموریتش را انجام دهد و همینشماره چهار است که داستان را روایت میکند.
رنگین کمان کلاسیک 3 (شاهزاده خانم کوچولو)
کتاب خواندن بچهها و بزرگ سالها با هم فرق دارد. ادم بزرگها برای سرگرم شدن کتاب میخوانند، درحالی که کوچکترها کتاب میخوانند تا زندگی کردن بیاموزند. روزی، در دوران دبستان، صمیمیترین دوستم کتابی به من داد که حتی اگر بگویم زندگیام را عوض کرد، باز حق مطلب را ادا نکردهام.
کینو، مردی تنگدست، روزی مرواریدی بینظیر صید میکند. اما مروارید که میتواند همهی آرزوهای او و خانوادهاش را برآورده کند، آرامش او را بر هم میزند، کینو و همسرش شبانه از روستا میگریزند، اما مردانی مسلح در تعقیبشان هستند.
میمینی توپش را به دوستانش نمیدهد. آنها هم او را تنها میگذارند و میمینی پی میبرد که نباید دوستانش را این طور از دست بدهد. حالا او باید چه کار کند تا بچهها دوباره با او دوست شوند.
گریملکین، جادوگر قاتل، هرگز شکست نخورده است. اما آیا این بار هم از شر موجودی که برای نابودیاش خلق شده، جان سالم به در میبرد؟ تام و محافظ هم فریب میخورند و با هم پا در منطقهی خطر میگذارند؛ منطقهی موجودات خونخوار.
آیا تام میتواند برای نجات منطقه، کسی را که با او دل بسته قربانی کند؟
نوسوادانِ کلاس اول، به تدریج که خواندن را میآموزند و با شکل حروف و صداها و کلمهها آشنا میشوند؛ خواند توانست نوشتههای سادهی غیردرسی را هم بدون کمک گرفتن از دیگران میخوانند.
ترانههای شاد و تصاویر خیال انگیز مجموعه کتابهای «بچههای جینگیلی» خلاقیت کودکان را افزایش میدهند. در هر صفحه از کتابها یکی از بچهها، با لباس عروسکی مخصوص، نقش جدیدی را بازی میکند. در واقع فعالیتهایی چون آموزش حیوانات، میوهها، شغلها و… به تجربهای متفاوت و لذت بخش تبدیل میشوند.
مگر دختری کوهنشین میتواند شاهزاده خانم شود؟
وقتی به میری خبر میرسد که شاهزاده قصد دارد همسرش را از میان دختران روستای آنها انتخاب کند، ناگهان زندگی سادهی او به هم میریزد.
میری از یک سو درگیر رقابتی شدید با دخترها میشود و از سوی دیگر باید با معلمی سختگیر کنار بیاید.
اما اکنون که آکادمی تصرف شده، میری باید به دنبال راهی برای نجات همکلاسیها و روستای عزیزش باشد.
خنجر را به خاک بسپار! به خود نهیب میزنم: ما امروز سه برادر نیستیم. ما امروز سه سرزمینیم. ما امروز ایران و روم و تورانیم. تور فریاد میزند: «تا دیر نشده خنجر را بردار!» خنجر را بر میدارم، به چشمهای سرخ رنگ سلم مینگرم و خنجر را در ستون چوبی خیمه میکوبم: «نه، من در این دام نمیافتم. از جانم میگذرم اما با خنجر پدرانم، برادر نمیکشم.»
در این کتاب میمینی وسوسه میشود پولی را که در خانه پیدا کرده است برای خودش خرج کند. اما پول که مال او نیست!
ژانوالژان برای سیر کردن هفت فرزند گرسنهی خواهرش قرصی نان میدزدد و نوزده سال در زندان اسیر میشود. پس از آزادی زندگیاش را وقف نیازمندان و کوزت، دختری یتیم، میکند اما بازرس ژاور نمایندهی قانون، همهجا در تعقیب اوست.
آثار کلاسیک ادبی، میراث ماندگار و بی مرز فرهنگ و هنر بشری به شمار می آیند که تقریبا به همه ی زبان های دنیا ترجمه شده. نشر افق بعضی از شاهکارهای ادبیات کلاسیک را طبق الگویی جهانی و مرسوم، با حذف توصیفات کسالت آور برای مخاطب امروز و مطابق با ذوق و سلیقه ی او کوتاه کرده است.
داستانهای رولد دال،لحنی صمیمی، شخصیتهایی دوستداشتنی و پایانهایی نامعلوم دارند.
گرگشاه، دشمن خرگوشهای دمپنبهای است. برای همین اسم خرگوشها را از همهی کتابها خط میزند و از میمون عکاس میخواهد تندتند از او عکس بگیرد تا عکسهای گرگ شاه، و فقط او، سراسر جنگل و در و دیوار خانهها را بپوشاند.
ولی آیا به این راحتیها میشود خرگوشهای دمپنبهای را از صفحهی روزگار پاک کرد؟
جودی دمدمی ملکهی نوشتن فهرست است. او فهرستی از لقبهایی که به برادرش داده و فهرستی از هدیههای مورد علاقهاش دارد. و حتی فهرستی از فهرستهایش.
تا اینکه روزی چشمش به فهرست پیماهای مرموز مامانبزرگ لو میافتد. توی آن فهرست کارهایی عجیب و غریب نوشته شده: سوار فیل بشوم، توی یک قلعه بخوابم،اهرام مصر را ببینم…
وااای!حالا این فهرست پیمانهای چی هست؟
گودرز میخواهد مرا از رفتن باز دارد. شبرنگ سم به زمین میکشد. گیو دنبالم میآید: «بگذار همراهت باشم…»
دیگر نمیشنوم. سوار بر شبرنگ دیوار باد و خاک را میشکافم و میتازم. پاره آتشی چون تیر چهرهام را نشانه گرفته است. سپر بر سر میگیرم و میغرّم: «برو،تندتر برو! تو با سیاوش از آتش گذشتی، از دروازههای دژ اهریمن هم میگذری.»
هدف از انتشار مجموعه كتابهای خودم میخوانم ترویج كتابخوانی، افزایش لذت خواندن و ایجاد عادت به مطالعه در كودكان است.
نوسوادانِ كلاس اول، به تدریج كه خواندن را میآموزند و با شكل حروف و صداها و كلمهها آشنا میشوند؛ خواهند توانست نوشتههای سادهی غیردرسی را هم بدون كمك گرفتن از دیگران بخوانند.
رنگین کمان کلاسیک 4 (آن شرلی در گرین گیبلز)
برگرداندن هر بچهای به زندگی تیره و تار نوانخانهای دلگیر کار سختی است، اما آن شرلی 12 ساله آنقدر خودش است که آدم را خلع سلاح میکند. بعد از چند دقیقه حس میکنید غیر ممکن است بتوانید رهایش کنید برود.
هدف از انتشار مجموعه کتابهای خودم میخوانم ترویج کتابخوانی، افزایش لذت خواندن و ایجاد عادت به مطالعه در کودکان است.
نوسوادانِ کلاس اول، به تدریج که خواندن را میآموزند و با شکل حروف و صداها و کلمهها آشنا میشوند؛ خواند توانست نوشتههای سادهی غیردرسی را هم بدون کمک گرفتن از دیگران میخوانند.
کلاس دومی کتاب دومی 2 (شب یلدای باحال ترین فامیل دنیا) انتشارات افق یکی از کتابهای مجموعهی کلاسدومی، کتابدومی و داستانی از لاله جعفری است که در چند فصل نوشته شده و نشر افق با تصویرگریهای غزاله باروتیان چاپ کرده.
کتابهای مجموعهی کلاسدومی، کتابدومی با توجه به کمبودهای محتواهای آموزشی در کتاب فارسی دوم دبستان و متناسب با دایرهی واژگان کودکان و درک آنها از کلمات نوشته شدهاند. کلاس دومیها با خواندن داستانهای این مجموعه میتوانند خواندن متنهای داستانی طولانی را تجربه کنند و اعتمادبهنفس بیشتری پیدا کنند.
کلاس دومی کتاب دومی 2 (شب یلدای باحال ترین فامیل دنیا) انتشارات افق دنیا یک داستان شاد و شیرینِ خانوادگی است که شب یلدا اتفاق میافتد. روایتی طنز و پرانرژی که خواندن آن نشاطآور و الهامبخش است و کودکان را با یکی از مهمترین آیینهای ایرانی آشنا میکند. این کتاب میتواند کودکان را به فعالیتهای نمایشی هم ترغیب کند و شاید آنها بتوانند با همراهی والدین و معلمان در فامیل یا مدرسه یک گروه نمایش تشکیل بدهند. علاوهبراین، داستان شب یلدای باحالترین فامیل دنیا میتواند زمینهساز گفتوگو دربارهی اهمیت مهارتهای ارتباطی، ارزش خانواده و پیوندهای خانوادگی باشد.
در مقدمه و مؤخرهی هر کتاب از مجموعهی کلاسدومی، کتابدومی که کتابهای فندق واحد کودک نشر افق چاپ کرده، اطلاعات مهم دربارهی اهمیت و ضرورت کتابخوانی کودکان به والدین و معلمان هم یادآوری شده است که بر ضرورت و تأثیر ادبیات در پیشرفت تحصیلی تأکید میکند.
برای اینکه کتابخوانی، بهویژه خواندن داستان، مهارت روانخوانی کودکان را افزایش میدهد و به آنها کمک میکند با کلمهها و عبارتهای جدید آشنا شوند و در خواندن متن کتابهای درسی مهارت بیشتری پیدا کنند. بررسیهای اخیر نشان میدهند که دبستانیها بهشدت در خواندن نیاز به کمک دارند. از سوی دیگر، کودکی که کتابهای متفاوت و بیشتری میخواند درک مطلب برایش آسانتر میشود و پرسشهای ریاضی و علوم را بهتر میفهمد.
کلاس دومی کتاب دومی 2 (شب یلدای باحال ترین فامیل دنیا) انتشارات افق فعالیتهایی متنوع در نظر گرفته شده است که کودکان را با مفاهیمی که در کتاب درسی به آن کمتر پرداخته شده، آشنا میکند و فرصتی است تا آنها کلمهسازی و جملهسازی را تمرین کنند. مواردی مانند همزه، تنوین، پیشوندها، پسوندها، همخانوادهها و... را بیشتر بشناسند و انواع جملههای خبری، پرسشی، امری و عاطفی را یاد بگیرند که پایهی انشانویسی و داستاننویسی است.
نوسوادانِ کلاس اول، به تدریج که خواندن را میآموزند و با شکل حروف و صداها و کلمهها آشنا میشوند؛ خواند توانست نوشتههای سادهی غیردرسی را هم بدون کمک گرفتن از دیگران میخوانند.