آمادگی در برابر توهین ها. منظورم از توهین مسخره کردن نیست. منظورم پذیرش این نکته است که کسی که هستید را همه به راحتی قبول یا تایید نمی کنند، از جمله نزدیک ترین افراد زندگی تان. اگر شما هم مردم دوست هستید، همان طور که من قبلا بودم، این کار برایتان سخت می شود چون با خودتان فکر می کنید به سبب آنکه من مردم را دوست دارم پس آنها هم همیشه من را دوست دارند. بنابراین تصمیم گرفتم اخلاقم را عوض کنم و دیگر به اینکه مردم چه فکری درباره ام می کنند اهمیت ندهم. روی بهتر بودن تمرکز کردم، نسخه ای دوست داشتنی تر از خودم و اینکه بقیه کسی را که هستم تایید می کنند یا نه اصلا برایم مهم نبود.
باشگاه مشت زنی فمینیستی
کتاب باشگاه مشتزنی فمینیستی، نوشته جسیکا بنت، راهنمای بقا در محیطهای جنسیتزده است. او در این کتاب از مشکلات زنان در محیط کار گفته و راهکارهایی برای مقابله ارائه کرده است.
داستان کتاب باشگاه مشت زنی فمینیستی در مورد یک باشگاه مبارزه است، البته در آن خبری از جنگ فیزیکی با مردان نیست. در باشگاه مشتزنی فمنیستی هر ماه تعدادی از زنان در خانهی یکی از دوستانشان جمع میشوند و در آنجا روشهای مبارزهشان را مرور میکنند. مبارزه با چه کسی؟ چگونه؟ آنها تجربیاتشان را باهم به اشتراک میگذارند. از سرخوردگی شغلی، جنسی و نکات تجاری باهم حرف میزنند و همهی تلاششان این است که در جامعهی جنسیتزدهای که در آن گرفتار هستند، بهترین روش مقابله را پیدا کنند. هدف آنها از این دورهم جمع شدن، برگزاری یک مهمانی عصرانهی معمولی یا دورهمی ساده نیست. آنها تلاش میکنند تا آگاه باشند و آگاهی ببخشند.
جسیکا بنت در باشگاه مشت زنی فمینیستی، داستانهای افراد را با مشاورههای تحقیقاتی و آمار ترکیب میکند. بنت که سالها است برای برابری حقوق زنان و مردان تلاش میکند، واژگان جدیدی را برای مشکلات جنسی که زنان هر روز با آنها روبهرو می شوند، ارائه کرده است. میتوانیم بگوییم که باشگاه مشت زنی فمینیستی کتابی با دو وجه است: یک وجه مانیفستی که به طور کلی از حقوق برابر زنان صحبت میکند و به آنان آگاهی میدهد و وجهی هدایتگر که راهنمایی جدی و درعین حال طنزآمیز است. جسیکا بنت به خوبی توانسته است که جنسیت زدگی زیر پوستی را در محیط کار به تصویر بکشد. اما او موضوع را همانطور رها نکرده است، بلکه توصیههایی جالب، دقیق و عملی هم برای خوانندگان دارد تا نسل جدید زنان شاغل را برای مقابله با آن تقویت کند.