جلد اول این مجموعه که از زبان دو آشپز دربار ضحاک به نامهای «ارمایل» و «کرمایل» بازگو میشود، داستان زندگی کاوه، فریدون و ضحاک است
قصه های شاهنامه 6 (بهرام و گردیه)
در مجموعهی دوم قصههای شاهنامه (جلدهای 4 و 5 و 6) نویسنده کوشیده است که با پرداختن به داستان زندگی برخی از زنان شاهنامه، آنها را از کنج حجرههای این قلعه بیرون کشد تا جانی دوباره گیرند و نمایشی نو از روزهای دور گذشته بر پا سازند. این کتاب ششمین جلد از مجموعهی قصههای شاهنامه است که داستان زندگی گردیه و بهرام چوبین، برادر استخوانی و سیاهچرده اشت را روایت میکند
از همین نویسنده
شهرناز ابروهایش را چون دو ریسمان سیاه گره میزند و میگوید: «دیگر چه در سر داری؟ هفت دریا و هفت خشکی را دیدی و نامت را در چهار گوشهی خاک بلندآوازه کردی. دست از این همه آرزوی دور و دراز بردار!»
ازدور پیداست. سنگهای گرانبها بر چهار گوشهاش میدرخشند.
خنجر را به خاک بسپار! به خود نهیب میزنم: ما امروز سه برادر نیستیم. ما امروز سه سرزمینیم. ما امروز ایران و روم و تورانیم. تور فریاد میزند: «تا دیر نشده خنجر را بردار!» خنجر را بر میدارم، به چشمهای سرخ رنگ سلم مینگرم و خنجر را در ستون چوبی خیمه میکوبم: «نه، من در این دام نمیافتم. از جانم میگذرم اما با خنجر پدرانم، برادر نمیکشم.»
گودرز میخواهد مرا از رفتن باز دارد. شبرنگ سم به زمین میکشد. گیو دنبالم میآید: «بگذار همراهت باشم…»
دیگر نمیشنوم. سوار بر شبرنگ دیوار باد و خاک را میشکافم و میتازم. پاره آتشی چون تیر چهرهام را نشانه گرفته است. سپر بر سر میگیرم و میغرّم: «برو،تندتر برو! تو با سیاوش از آتش گذشتی، از دروازههای دژ اهریمن هم میگذری.»
جلد دوم این مجموعه که از زبان «سام» پدر زال سفیدمو بازگو میشود داستانی است از زمان فریدون و فرزندانش، سلم، تور و ایرج؛ تا زمان زال و رودابه و فرزندشان، رستم.
اگرچه از شاهنامه بسیار گفته و بسیار نوشتهاند، اما این قلعهی تودرتو هنوز ناشناخته مانده است. هر درش به درهای بسیاری باز میشود که با گذر از هر یک به شگفتیهای تازهای میرسیم. در این مجموعه نویسنده کوشیده است که در مسیرهای ناشناختهتر این قلعه تودرتو حرکت کند، تا با پرهیز از تکرار افسانهها آنها را از زاویهای نو و از درون متن ماجرا بازآفرینی کند. جلد سوم این مجموعه که از زبان «بهمن» پسر اسفندیار بازگو میشود داستانی است از هفت خوان و نبرد رستم و اسفندیار.
این کتاب چهارمین جلد از مجموعهی قصههای شاهنامه است که داستان زندگی جریره همسر سیاوش و تنها پسرش فرود را روایت میکند.
در مجموعهی دوم قصههای شاهنامه (جلدهای 4 و 5 و 6) نویسنده کوشیده است که با پرداختن به داستان زندگی برخی از زنان شاهنامه، آنها را از کنج حجرههای این قلعه بیرون کشد تا جانی دوباره گیرند و نمایشی نو از روزهای دور گذشته بر پا سازند. این کتاب پنجمین جلد از مجموعهی قصههای شاهنامه است که داستان زندگی منیژه دختر افراسیاب و بیژن، پهلوان نامآور ایران را روایت میکند.
کدام اسب، رخش اوست و کدام درفش، درفش او؟
بگو رستم کجاست؟ بگو در کدام یک ز این سراپردههاست؟ دوست دارم زودتر، پیش از آنکه کسی از رازم پرده بردارد، با او روبهرو شوم؟ دوست دارم بدانم آیا میتواند فرزند نادیدهاش را در جامهی دشمنان بشناسد؟
خود رابه آتش بزن و مترس!
شاید پدرم کاووس مرا به جنگ میفرستد تا از چالهای به چاه اندازد… شاید گرسیوز همنقشهی شومی در سر داشته باشد و بخواهد شمشیر بر زمین گذاریم تا شبانه شبیخون زند… انگار باید هر روز از آزمون آتشی بگذرم و بر لبهی تیغی راه روم که هر دو سویش پرتگاهی است پر از درندگان گرسنه و خونریز…
سطح 4 از مجموعه کتاب کلاس اولی، کتاب اولی: برای کودکان نوسوادی که درسهای 14 تا 18 کتاب فارسی اول دبستان را تمام کردهاند و میخواهند مهارت بیشتری در خواندن کلمههای مشکل و روانخوانی پیدا کنند.
کلاس اولی کتاب اولی 32 (سطح 4 بچه هیولا و اژدهای چشم ژله ای)
کلاس اول دبستان فرصتی طلایی برای کتابخوان شدن کودکان ماست و کتاب درسی برای پرورش مهارت روانخوانی و کتابخوانی کودکان کافی نیست. اگر میخواهید دانشآموز کلاس اولیتان در همان ماههای اول آموزش، حروف الفبا را بهخوبی یاد بگیرد.
متن این داستانها با نشانهها و حرفهایی که کلاس اولیها از درس ۱ تا ۱۸ کتاب فارسی اول دبستان یاد گرفتهاند، نوشته شده است. این کتابها برای بچههای کلاس دومی و کلاس سومی هم که میخواهند مهارت بیشتری در خواندن کلمههای مشکل و روانخوانی پیدا کنند، مناسب است.
با مجموعهی کلاس اولی، کتاب اولی کلید کتابخوانشدن کلاس اولیها در دست شماست. کودکانی که در ابتدای مسیر فارسیآموزیاند با خواندن کتابهای این مجموعه میتوانند گام به گام با آموزش حروف الفبا در کتاب فارسی اول دبستان، کتاب داستان مربوط به آن حروف را به تنهایی بخوانند. پس اگر میخواهید کودک کلاس اولیتان از همان ماههای اول لذت باسوادشدن را بچشد و اعتمادبهنفس بیشتری پیدا کند، از معجزهی داستانخوانی غافل نشوید.
کلاس دومی کتاب دومی 1 (شما یک بچه گم نکرده اید ؟) انتشارات افق یکی از کتابهای مجموعهی کلاسدومی، کتابدومی است که کتابهای فندق واحد کودک نشر افق برای تقویت مهارتهای خواندن و نوشتن کودکان چاپ کرده. کتابهای این مجموعه مستقلاند و متن هر داستان مطابق با استانداردهای جهانی برای کودکان ۷ تا ۱۰ ساله نوشته شده.
کلاس دومی کتاب دومی 1 (شما یک بچه گم نکرده اید ؟) انتشارات افق نوشتهی مژگان کلهر شامل یک داستان بلند است که به فصلهای کوتاه تقسیم شده تا خوانندگان تازهکار و کمحوصله بتوانند هر قسمت را در یک نشست بخوانند و اگر تمرکز کافی ندارند، خواندن را متوقف کرده و هر زمان که خواستند ادامهی داستان را از سر بگیرند.
کتابهای مجموعهی کلاسدومی، کتابدومی از نظر طول داستان و مفاهیمی که مطرح میکنند، در سطح متوسط قرار دارند و متناسب با توانمندیهای بیشتر کودکان در دورهی اول دبستاناند. لذت خواندن داستان باعث میشود که یادگیری غیرمستقیم اتفاق بیفتد و کودکان با انجام فعالیتهای تکمیلی و خلاقانه که در پایان هر کتاب از این مجموعه وجود دارد، آموزههای درسی را بهتر و عمیقتر یاد میگیرند، کلمهسازی میکنند، ساختار جمله را میشناسند و نوشتن را تمرین میکنند.
کتاب شما یک بچه گم نکردهاید؟ که نشر افق با تصویرگریهای فاطمه زمانهرو چاپ کرده، داستانی معمایی دربارهی پسری ماجراجو و کنجکاو است که بیشتر کودکان میتوانند با او همذاتپنداری کنند. کسری بچهای تنها را پیدا میکند و تصمیم میگیرد به دنبال خانوادهی او بگردد. این ماجرا به مخاطب فرصت میدهد تا مواجههای غیرمستقیم با موقعیتی داشته باشد که ممکن است چیزی را گم کند یا چیزی/کسی را در خیابان پیدا کند و با خواندن این داستان فرایند حل مسئله را تمرین خواهد کرد.
کودکان با خواندن داستان شما یک بچه گم نکردهاید؟ مهارت حل مسئله را یاد میگیرند و میتوانند برای برطرف کردن مشکلات روزانهشان در زندگی راهحل پیدا کنند؛ اینکه مشکل چیست، چگونه میتوان آن را حل کرد و اگر به حمایت نیاز بود، از چه کسی باید کمک گرفت.
مژگان کلهر در نوشتن این کتاب از مجموعهی کلاسدومی، کتابدومی به مسئولیتپذیری، همدلی و اهمیت مهارتهای ارتباطی در حل مسئلههای روزمره هم توجه داشته است.
سایر کتاب های همین ناشر
کلاس دومی کتاب دومی 3 (ماه پیشانی بی ماه) انتشارات افق الهامبخش و تأثیرگذار دربارهی نقش ادبیات در تقویت همدلی و استحکام پیوندهای خانوادگی است که مژگان کلهر نوشته و کتابهای فندق واحد کودک نشر افق در مجموعهی کلاسدومی، کتابدومی چاپ کرده.
مجموعهی کلاسدومی، کتابدومی شامل ۱۲ عنوان Chpter book است که هر کتاب یک داستان مستقل است و هر داستان به فصلهای کوتاه تقسیم شده و تصویر هم دارد. ویدا کریمی تصویرگر کتاب ماهپیشانیِ بیماه است. هم تصویرگر و هم نویسنده در فضاسازی و شخصیتپردازی این داستان به زندگی روزمره و دغدغههای کودکان امروزی توجه داشتهاند. برای همین روایت خلاقانه و تصویرگریهای جذاب این کتاب باعث میشود که کودکان شوق بیشتری برای خواندن داشته باشند.
هدف نشر افق از چاپ مجموعهی کلاس دومی کتاب دومی 3 (ماه پیشانی بی ماه) انتشارات افق بالا بردن دانش ادبی کودکان و پر کردن خلأ کتابهای درسی فارسی دبستان است. این کتابها باعث ترغیب بچهها به کتابخوانی میشوند بدون اینکه آنها اجبار یا فشاری را احساس کنند و انگیزهی یادگیری را بالا میبرد.
کلاس دومی کتاب دومی 3 (ماه پیشانی بی ماه) انتشارات افق اثر مژگان کلهر که نشر افق با تصویرگریهای ویدا کریمی چاپ کرده است، به دانشآموزان کمک میکند تا مهارتهای چهارگانهی خواندن، نوشتن، صحبت کردن و درک مطلب را در خودشان تقویت کنند. همچنین، به معلمان و مدیران دبستان هم کمک میکند تا ایدههایی برای اجرای فعالیتهای متنوع و خلاقانه در مدرسه پیدا کنند و فرصت بیشتری برای هنر و ادبیات، موسیقی و بازی در برنامهی مدارس درنظر بگیرند.
در این کتاب میمینی وسوسه میشود پولی را که در خانه پیدا کرده است برای خودش خرج کند. اما پول که مال او نیست!
نوسوادانِ کلاس اول، به تدریج که خواندن را میآموزند و با شکل حروف و صداها و کلمهها آشنا میشوند؛ خواند توانست نوشتههای سادهی غیردرسی را هم بدون کمک گرفتن از دیگران میخوانند.
من از دست شما وزوزیها چی کار کنم؟
وای! غرش من گم شده!
چرا نمیتوانم گره دمم را باز کنم؟
پس من کی یاد میگیرم که تاب بخورم؟
پس این خرطوم گنده به چه دردی میخورد؟
کی گفته که من شیر تنبلم؟
خودت را برای تماشای یک سیرک بزرگ و پرهیجان آماده کن. از کدام یکی بیشتر خوشت میآید؟ بندباز شجاع یا دلقک بانمک؟ شاید هم دوست داری جای این یکی باشی…
اجی مجی، لاترجی جعبهی خالی چی داره؟ شعبدهباز از توی اون خرگوشی رو در میآره
جودی دختری دمدمی مزاج است که یک روز از دندهی چپ بلند میشود و روز دیگر میخواهد دنیا را نجات بدهد.
نویسندهی این مجموعه در هر یک از این رمانها به نوعی به مشکلات دنیای امروز میپردازد و همراه با شخصیت اصلیاش به دنبال راهی برای برداشتن موانع و حل مشکلات موجود میگردد.
کلاس اول دبستان فرصتی طلایی برای کتابخوان شدن کودکان ماست و کتاب درسی برای پرورش مهارت روانخوانی و کتابخوانی کودکان کافی نیست. اگر میخواهید دانشآموز کلاس اولیتان در همان ماههای اول آموزش، حروف الفبا را بهخوبی یاد بگیرد. از معجزه داستانخوانی غافل نشوید. هرکدام از کتابهای کلاس اولی، کتاب اولی براساس حروفی نوشتهشدهاند که کلاس اولیها درس به درس با آنها پیش میروند. با این شیوه کودک میتواند هرزمان با آموزش حروف مدرسه، کتاب داستان مربوط به همان حروف را بهتنهایی بخواند و از همان ماههای اول لذت باسواد شدن را بچشد. سپس با انجام فعالیتهای پایانی هر کتاب و خواندن جملههایی طولانیتر، دایره واژگان را گسترش دهد.
نسیم خنکی را احساس می کردم که به صورتم می خورد و بویی شبیه بوی چمن توی دماغم پیچیده بود. دخترم داشت از یک جایی خیلی دور صدایم می کرد. صدای قدم هایش را می شنیدم که داشت به من نزدیک می شد. چند لحظه بعد احساس کردم جایی چند قدمی ام ایستاده. دوباره مرا صدا کرد. آن وقت صدای قدم هایش را شنیدم که دور شدند. هنوز داشت صدایم می زد. بعد احساس کردم یک جایی ایستاده و دارد گریه می کند. خواستم سرم را بلند کنم و صدایش کنم. بگویم اینجا هستم. بگویم بیاید پیشم، اما نمی توانستم. حال آدمی را داشتم که فلج شده باشد. با تمام توانم سعی کردم دست ها و پاهایم را تکان بدهم، اما نمی توانستم. صدای دخترم داشت دور می شد. حتی دیگر صدای قدم هایش را نمی شنیدم. تا اینکه یک دفعه دست کوچکش را حس کردم که روی شانه ام قرار گرفت. گفت: «پاشو، بابا! دیگه وقتشه. پا شو!»
راز پدر در این شهر چیست؟
آقای گیدئون شغل ثابتی ندارد و دائم در سفر است و دخترش آبیلین را هم با خود میبرد. پدر که نگران آبیلین است او را به شهر مانیفست میفرستد که رازهایی دارد. دوشیزه سادی، پیشگوی شهر داستانهایی برای آبیلین تعریف میکند که همهمردم مانیفست در آنها حضور دارنند جز پدرش!
کتابهای این مجموعه، داستانهایی جذاب و نقاشیهایی دوستداشتنی دارند. این کتاب کوچک هم در دست کوچولوها به خوبی جا میگیرند و هم در خاطرهی آنها تا سالها زندهاند.
این کتاب، از سری داستان های نوجوانان انگلیسی، نوشته ( ژاکلین ویلسون ) و ترجمه شده به قلم شیوای ( نسرین وکیلی ) بوده که توسط انتشارات افق تهیه و روانه بازار شده است.
این «پالی فینک بزرگ» و افسانهای کیست که بچهها از او یک قهرمان ساختهاند؟
کیتلین در مدرسهای کوچک ثبتنام میکند که کلاس هفتماش فقط ده دانشآموز دارد و تمام دانشآموزها از پسری به نام پالی فینک حرف میزنند. پالی که سال گذشته در این مدرسه درس میخوانده و باعث تمام اتفاقهای عجیب و غریب، بامزه و درعین حال دردسرساز بوده، ناگهان غیبش زده.
راکی میخواهد در مسابقه تردستی شرکت کند. جودی به او پیشنهاد میکند که دستیارش باشد اما جودی خرابکاری میکند. راکی یک اسکناس یک دلاری از جودی میگیرد تا آن را غیب کند،جودی با اکراه می پذیر. راکی اسکناس را غیب می کند و …زززز
مگر دختری کوهنشین میتواند شاهزاده خانم شود؟
آیا ممکن است سفر به پایتخت زندگی میری را برای همیشه تغییر دهد؟
حالا نوبت میری است تا آکادمی شاهزاده خانمهای خودش را راه بیندازد!
مجموعهی سه جلدی آکادمی شاهزاده خانمها را شنون هیل نوشته است. او تا کنون بیش از بیست رمان برای نوجوانان نوشته که بیشترشان در فهرست پرفروشهای نیویورکتایمز قرار گرفتهاند. هیل با همسر نویسنده و چهار فرزندش در شهر سالتلیک آمریکا زندگی میکند.
دختران کوهستان، خواهران فراموش شده و قصر سنگی عناوین سه جلد از این مجموعه هستند که نسرین وکیلی و پارسا مهینپور آنها را ترجمه کرده است.
مجموعه کتاب های آکادمی شاهزاده خانم ها ، توسط انتشارات افق چاپ و توزیع شده است.
جنگاوران یا رنجرها، با رفتارهای مرموزشان، همیشه ویل را عصبانی كردهاند.
از قضا، ویل پانزدهساله برای شاگردی رنجر پذیرفته میشود. او هنوز نمیداند كه رنجرها نگهبانان واقعی سرزمینش هستند و تا رسیدن ارتش با دشمن میجنگند.
نبرد بزرگی در پیش است. مورگاراث فرمانروای كوهستان باران و ظلمت، نیروهایش را جمع كرده تا به سرزمین پادشاهی حمله كند. او عزم كرده كه اینبار از جنگ دست خالی برنگردد…
در کتاب میمینی چه دوست نازنینی میمینی یاد میگیرد که اگر چیزی را پیدا کرد آن را به صاحبش برگرداند.
ژول ورن (1828-1905) نویسنده، شاعر و نمایشنامهنویس فرانسوی شهرتش را مدیون نگارش کتابهای ماجرایی است. این نویسنده را پدر ادبیات علمی-تحیلی مینامند. او جزو سه نویسندهای است که تاکنون آثارشان به بیشترین زبانهای دنیا ترجمه شده است. سفر به مرکز زمین یکی از سه کتاب ژول ورن است که به او شهرتی عالمگیر بخشید. پسری نوجوان به نام اکسل همراه با عموی پروفسورش و هانس که راهنمای آنهاست از دهانهی آتشفشانی در ایسلند پایین میروند و سفر پر ماجرا و اسرارآمیزشان به مرکز زمین آغاز میشود، سفری که شاید هرگز از آن زنده برنگردند.
حوصلهی پسر کوچولو بدجوری از مشق نوشتن و مرتب کردن و مسواک زدن سر رفته. برای همین با پول تو جیبیاش یک روبات میخرد تا کارهایش را انجام دهد ولی این تازه اول ماجراست….
تا به حال دلتان خواسته که به چیز دیگری تبدیل شوید؟ شرط میبندم که آنچیز لاکپشت نبوده! این داستان دربارهی مردی خجالتی است که عاشق زنی مهربان شده است.
کمکم سر و کلهی لاکپشت هم در داستان پیدا میشود. آیا لاکپشتها میتوانند، مرد را به زن برسانند؟ چهطوری؟
هدف از انتشار مجموعه كتابهای خودم میخوانم ترویج كتابخوانی، افزایش لذت خواندن و ایجاد عادت به مطالعه در كودكان است.
نوسوادانِ كلاس اول، به تدریج كه خواندن را میآموزند و با شكل حروف و صداها و كلمهها آشنا میشوند؛ خواند توانست نوشتههای سادهی غیردرسی را هم بدون كمك گرفتن از دیگران میخوانند.
تق که نبود توق که نبود
چی چی بود؟
مع مع مع
بزی بود
موهاش چه وزوزی بود
رنگین کمان کلاسیک 4 (آن شرلی در گرین گیبلز)
برگرداندن هر بچهای به زندگی تیره و تار نوانخانهای دلگیر کار سختی است، اما آن شرلی 12 ساله آنقدر خودش است که آدم را خلع سلاح میکند. بعد از چند دقیقه حس میکنید غیر ممکن است بتوانید رهایش کنید برود.
نوسوادانِ کلاس اول، به تدریج که خواندن را میآموزند و با شکل حروف و صداها و کلمهها آشنا میشوند؛ خواند توانست نوشتههای سادهی غیردرسی را هم بدون کمک گرفتن از دیگران میخوانند.
ماریلا و انجمن دختران مرموز باید مطمئن شوند که رفیق شفیق مرموز، شیرینیپز نابغهشان، ویولت میپل به مرحلهی نهایی برنامهی تلویزیونی مورد علاقهاش یعنی مسابقهی بپز یا بباز راه پیدا میکند. در این راه ماجراهای معمایی زیادی به وجود میآید که کارآگاه ماریلا باید آنها را حل کند.