پارچه پیچ طرح خویش دوستی سایز: 1 کد: 1095

برند: لوتوس شماره مرجع: 55011515

پارچه پیچ طرح خویش دوستی پر از نقش های دست کشیده است. قلب، ستاره، گل و جمله های کوتاه انگلیسی روی زمینه هلویی نشسته اند و کل کار شبیه یک صفحه دفتر خاطرات به نظر می رسد.

Read moreShow less
150,000تومان
۲۳+ بازدید
با خرید این محصول سکهٔ طلایی می‌گیری!
هر سکه را ۱٬۰۰۰ تومان می‌خریم؛ معادل تومان
۵٪ هر کالا در خرید نقدی قابل انتقال به کیف پول یا کد
این محصول را به دوستانت معرفی کن، سکهٔ نقره‌ای بگیر!
کافیه وارد بشی تا لینک اختصاصی‌ات ساخته بشه؛ هر خرید دوستت یعنی ۵٪ سکهٔ نقره‌ای برای تو.
ورود و کسب سکه
در حال تهیه‌ی خلاصه‌ی نظرات…
Reference:
55011515
Brand:
توضیحات

پارچه پیچ طرح خویش دوستی یک مربع 50 در 50 سانتی متری از سری فیرو است. روی زمینه هلویی روشن، ده ها نقاشی ریز با خط نازک کشیده شده اند. عبارت I LOVE ME بارها تکرار می شود و کنار آن قلب های قرمز، ستاره های زرد، پرتوهای خطی و جمله هایی مثل THE ANGEL IS NEAR دیده می شوند. در واقع کل پارچه مثل یک صفحه شلوغ و شاد از دفترچه یادداشت خوانده می شود.

پارچه پیچ طرح خویش دوستی چه می گوید

نام خویش دوستی به دوست داشتن خود اشاره دارد. جمله ها کوتاه و دلگرم کننده اند و رنگ ها شاد ولی کم جان مانده اند. بنابراین بسته ای که با آن می بندید، پیام خودش را قبل از باز شدن می رساند. کادوپیچ مریکس در این طرح بیشتر به درد هدیه های شخصی می خورد تا هدیه های اداری.

نقش های دست کشیده روی زمینه هلویی

در نمای نزدیک، خط ها لرزش دست را نشان می دهند و هیچ کدام صاف نیستند. همین موضوع کار را از یک چاپ ماشینی سرد دور می کند. لبه ها با نخ هم رنگ زمینه سردوز شده اند، پس گوشه ها باز نمی شوند. رنگ زمینه هم روشن است و هر گره ای روی آن پیدا می ماند. برند مریکس همین نقش را روی سری فیرو چاپ کرده است.

پارچه پیچ برای هدیه های شخصی

هدیه دادن به دوست صمیمی جعبه رسمی نمی خواهد. پارچه پیچ طرح خویش دوستی همان صمیمیت را به بسته اضافه می کند. کادوپیچی با آن هم ساده است، یعنی هدیه را وسط می گذارید و گوشه ها را دو به دو گره می زنید. چون چسب و منگنه در کار نیست، پارچه بعد از باز شدن سالم می ماند و کادوپیچ مریکس بار دیگر به کار می آید.

بدون چسب و بدون دورریز

کادوپیچ مریکس بارها باز و بسته می شود، اما هر کاغذکادو بعد از یک بار استفاده به سطل می رود. اما این پارچه سال ها می ماند و برای مناسبت های بعدی تا می شود. به همین دلیل انتخابی دوستدار محیط زیست به شمار می رود و ریشه اش به سنت فوروشیکی می رسد. طرح های دیگر همین سری را در صفحه برند لوتوس ببینید. نقش خویش دوستی را می توانید با یک کارت کوچک از مریکس هم ست کنید، پس بسته یکدست در می آید. کادوپیچی با پارچه هم ارزان تر تمام می شود، زیرا هر بار کاغذ نو نمی خرید.

Read moreShow less
جزئیات محصول
55011515

مشخصات

محتویات بسته
1 عدد
ابعاد محصول
50×50 سانتی متر
مناسب برای
کادوپیچی هدیه
طراحی
خویش دوستی
جنس محصول
پارچه
سری محصول
لوتوس فیرو
کد مدل
1095
نوع محصول
کادوپیچ پارچه ای
0 / 5
0 نظر
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0
هنوز نظری ثبت نشده. اولین نظر را شما بگذارید!

نظر شما درباره این محصول

اولین نظر را شما ثبت کنید!
نظر شما پس از تأیید نمایش داده می‌شود.

پرسش و پاسخ

اولین پرسش را شما بپرسید!
پرسش شما پس از پاسخ کارشناسان نمایش داده می‌شود.
امکان خرید بااسنپ‌پی
پرداخت قسطیترب‌پی
اعتبار خریددیجی‌پی
شعبه‌های ما در مشهد
شنبه تا پنجشنبه ۹ تا ۲۲ یکسره · جمعه‌ها ۱۰ تا ۱۴ و ۱۶ تا ۲۱ info@shazdehkoochooloo.com
وب‌اپلیکیشن شازده کوچولو فروشگاه، همیشه توی جیبت
© تمامی حقوق این فروشگاه برای «شازده کوچولو» محفوظ است · طراحی شده با توسط سیاوش کمال‌پور

Menu

جستجو

مشاهده همه محصولات
محصولی پیدا نشد

Create a free account to save loved items.

Sign in