«من ملاله هستم» عنوان کتابی است نوشتهی ملاله یوسف زی که نشر زرین اندیشمند آن را به چاپ رسانده است. داستان ملاله یوسف زی از آنجا شروع میشود که والدین او بعد از تولد یک دختربچه در بخش خود در شمال پاکستان شروع به کار میکنند. او میگوید که در جشن به دنیا آمدن یک پسر، تفنگ شلیک میکنند اما چنین کاری را برای دختران انجام نمیدهند. سرنوشت آنها این است که آشپزی و نظافت انجام دهند تا نه دیده شوند و نه شنیده. پس چطور ملاله این کار را انجام داد؟ کسی که بهسختی نامش وارد شجرهنامهی خانواده شد چطور توانست نماد قدرتمند در کتابهای تاریخ برای حق جهانی تحصیل دختران باشد؟ خاطرات او با عنوان «من ملاله هستم» جواب این سؤال را به ما میدهد.
چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم ؟
کتاب چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم؟ نوشتهی پاملا پل و ماریا روسو با ارائهی توصیههای عملی و خلاقانه به شما کمک میکند تا فرزندی اهل مطالعه پرورش دهید. کتاب چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم ؟ با دستورالعملهایی که دارد شما را راهنمایی میکند تا با لذتبخشترین ترفندهای ممکن، فرهنگ کتابخوانی را در فرزندتان نهادینه سازید.
کتاب چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم؟ نوشتهی پاملا پل و ماریا روسو با ارائهی توصیههای عملی و خلاقانه به شما کمک میکند تا فرزندی اهل مطالعه پرورش دهید. کتاب چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم ؟ با دستورالعملهایی که دارد شما را راهنمایی میکند تا با لذتبخشترین ترفندهای ممکن، فرهنگ کتابخوانی را در فرزندتان نهادینه سازید. تمام پدر و مادرها یک سؤال مشترک از خودشان میپرسند: فرزندم چه موقع کتاب خواندن را شروع خواهد کرد؟ لحظهی جادویی وقوع چنین امری، وقتی کودکتان به واژهها علاقه نشان میدهد و واژههای داخل کتاب یا دنیای بیرون را میخواند، ممکن است در سنین مختلفی پیش بیاید؛ حتی سن تمایل نشان دادن به کتاب ممکن است در دو فرزند یک خانواده نیز متفاوت باشد؛ برای بعضی از بچهها در چهار سالگی و برخی دیگر در شش یا هفت سالگی. بعضی اوقات فرزند ارشد خانواده زودتر از بقیهی بچهها به کتاب متمایل میشود و گاهی هم این قضیه کاملاً برعکس است.