در کتاب کتاب رنگ آمیزی (شاهنامه جلد اول) علاقمندان همراه با رنگ آمیزی با چکیده ای از داستان ها و شخصیت های آنها،|پندها و آموزه های مورد نظر آشنا می شوند و با مطالعه نثری روان و گاهی چند بیتی، هر چه بیشتر به غنای فرهنگی سرزمینمان پی می برند. امید است رنگ آمیزی نقوش این کتاب ما را برای دانستن بیشتر از این اثر جاودان و آثاری شبیه به آن مشتاق تر سازد.
کتاب رنگ آمیزی (سمفونی رنگ ها)
کتاب رنگ آمیزی (سمفونی رنگ ها)
اگر می خواهید از دست دغدغه هایتان خلاص شوید، باید راهی برای آرام کردن خودتان داشته باشید. اساساً هر کسی گوشه ای دنج و عادتی همیشگی باید داشته باشد تا بعد از یک روز کاری سخت و یا آشفتگی های روزمره بتواند خودش را به آرامش برساند. یکی از این کارها غرق شدن در دنیای رنگ هاست.
کتاب رنگ آمیزی (سمفونی رنگ ها)
اگر می خواهید از دست دغدغه هایتان خلاص شوید، باید راهی برای آرام کردن خودتان داشته باشید. اساساً هر کسی گوشه ای دنج و عادتی همیشگی باید داشته باشد تا بعد از یک روز کاری سخت و یا آشفتگی های روزمره بتواند خودش را به آرامش برساند. یکی از این کارها غرق شدن در دنیای رنگ هاست. ما می توانیم به یاری رنگ ها به صلح درونی برسیم و بر ناآرامی های روزانه مان پیروز شویم.
البته شاید نقاشی کار آسانی برای همه نباشد و استعداد ویژه و زمان زیادی بطلبد، اما اکنون که طرح ها آماده و پیش رویتان است، فقط رنگ بپاشید و لذت ببرید. چرخش قلم را در دستانتان احساس کنید، بوی کاغذ و قلم را به اعماق وجودتان بفرستید و به سمفونی لذت بخش آنها گوش فرادهید.