کتاب آموزش و تمرین علوم دوم ابتدایی 2 مجموعه رشادت انتشارات مبتکران برای دانش آموزان دوم ابتدایی ، از سری مجموعه رشادت انتشارات مبتکران، به چاپ رسیده است. این کتاب توسط خانم ها رقیه اربابی فر و زهره قاسم خانی نوشته شده و در آن به آموزش مفاهیم درس علوم دوم ابتدایی پرداخته شده است و در کنار آموزش تمرین های متنوع برای درس علوم دوم دبستان اراده شده است. تمرین های این کتاب متنوع و در سطح کتابهای درسی جدید می باشد.
داگلی بغلی و پخت و پز پرماجرا
کتاب «داگلی بغلی و پخت و پز پرماجرا» داستان دیگری است درباره داگلی، بچهخرس دوستداشتنی و عاشق عسل و بغل. در این داستان گوسفندها مشغول پختن کیک عسلی هستند و داگلی بیصبرانه منتظر است تا آن را بچشد، آخر او عاشق عسل است و هیچ خوراکی بدون عسل از گلویش پایین نمیرود.
کتاب «داگلی بغلی و پخت و پز پرماجرا» داستان دیگری است درباره داگلی، بچهخرس دوستداشتنی و عاشق عسل و بغل. در این داستان گوسفندها مشغول پختن کیک عسلی هستند و داگلی بیصبرانه منتظر است تا آن را بچشد، آخر او عاشق عسل است و هیچ خوراکی بدون عسل از گلویش پایین نمیرود. کیکهای عسلی آماده میشود و گوسفندها هم که حسابی گرسنهشان شده تمام کیکها را میخورند و هیچچیز عسلی برای داگلی باقی نمیماند. اما داگلی گرسنهاش است باید چیزی بخورد.
داگلی بغلی، ما خیلی دوستت داریم داگلی بغلی، داگلی بغلی و خواب پرماجرا و نگران نباش داگلی بغلی از دیگر داستانهای مجموعه داگلی بغلی است.