اسلیت ولت سری 2 طرح TREE کد: 2008

برند: لوتوس شماره مرجع: 55012765

خاکستری سرد با دو درخت بی‌برگ سفید روی جلد. یک جاکارتی چرمی که لنگه‌ی راستش پنجره‌ی شفاف دارد، پس کارت عکس‌دار همیشه پیدا است. طرح TREE از خانواده‌ی لوتوس مریکس و هم‌قالب بقیه‌ی این خانواده است.

Read moreShow less
1,300,000تومان
۱۱+ بازدید
با خرید این محصول سکهٔ طلایی می‌گیری!
هر سکه را ۱٬۰۰۰ تومان می‌خریم؛ معادل تومان
۵٪ هر کالا در خرید نقدی قابل انتقال به کیف پول یا کد
این محصول را به دوستانت معرفی کن، سکهٔ نقره‌ای بگیر!
کافیه وارد بشی تا لینک اختصاصی‌ات ساخته بشه؛ هر خرید دوستت یعنی ۵٪ سکهٔ نقره‌ای برای تو.
ورود و کسب سکه
در حال تهیه‌ی خلاصه‌ی نظرات…
Reference:
55012765
Brand:
توضیحات

دو درخت بی‌برگ با خط سفید روی چرم خاکستری، نشان اسلیت ولت سری 2 طرح TREE است. شاخه‌ها نازک و بدون سایه کشیده شده‌اند. در واقع تمام کار یک طراحی خطی ساده روی زمینه‌ی سرد است.

پنجره‌ی شفاف و کارت شناسایی

لنگه‌ی راست این مدل یک قاب شفاف دارد که کارت زیرش دیده می‌شود. پس برای کارت ورود ساختمان یا کارت دانشجویی که مدام لازم می‌شود مناسب است. کارت را جا می‌گذارید و دیگر هر بار بیرونش نمی‌کشید. به همین دلیل لبه‌ی کارت زودتر پوسیده نمی‌شود.

اسلیت ولت سری 2 با طرح TREE

خاکستری این مدل به آبی می‌زند و کمی سرد است. درختهای بدون برگ هم همان حال‌وهوا را کامل می‌کنند. روی قاب معرفی، واژه‌ی فراق نوشته شده و چند پرنده روی سیم نشسته‌اند. بنابراین طرح یک قصه‌ی کوچک دارد، نه فقط یک تصویر.

ساخت و دوخت

لبه‌ها با نخ هم‌رنگ بدنه دوخته شده‌اند. جیب‌ها هم از همان چرم مصنوعی بریده شده‌اند، یعنی داخل و بیرون یک جنس دارد. سطح مات است، اما رگه‌های ریز روی آن حس چرم جیر می‌دهد. چاپ سیلک هم برجسته نیست و دست‌خوردگی ندارد.

چرا اسلیت ولت سری 2 را برداریم

اگر کیف‌تان پر از کارت است، این جاکارتی چرمی همه را یک جا جمع می‌کند. اندازه‌ی 12 در 8 سانتی متر آن هم کوچک است. در ضمن رنگ خاکستری خنثی است و با هر کیفی می‌سازد. برای دیدن گزینه‌های دیگر سری 2 سراغ کیف و جامدادی بروید.

خوب است بدانید

این مدل جای اسکناس ندارد، چون یک جاکارتی است نه کیف پول. سایه‌ی چرمی خاکستری زیر نور زرد گرم‌تر دیده می‌شود. چاپ سیلک صاف است و زیر انگشت حس نمی‌شود. بقیه‌ی طرح‌های اسلیت ولت همین قالب را دارند و فقط جلدشان فرق می‌کند. برای یک جاکارتی چرمی خنثی، همین خاکستری بهترین انتخاب سری 2 است. این قلم زیر عنوان جاکارتی فهرست شده و کیف پول به حساب نمی‌آید. ظاهر چرمی جلد هم از همان چاپ مات می‌آید. اسلیت ولت‌های هم‌خانواده هم همین دوخت و همین جیب‌بندی را دارند.

Read moreShow less
جزئیات محصول
55012765

مشخصات

ابعاد بسته بندی
23 × 19 × 18.3 سانتی متر
ابعاد محصول
12 × 8 × 0.8 سانتی متر
مناسب برای
کارت بانکی و کارت شناسایی
طراحی
TREE
جنس محصول
چرم مصنوعی
سری محصول
اسلیت ولت سری 2
کد مدل
2008
نوع محصول
جاکارتی
0 / 5
0 نظر
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0
هنوز نظری ثبت نشده. اولین نظر را شما بگذارید!

نظر شما درباره این محصول

اولین نظر را شما ثبت کنید!
نظر شما پس از تأیید نمایش داده می‌شود.

پرسش و پاسخ

اولین پرسش را شما بپرسید!
پرسش شما پس از پاسخ کارشناسان نمایش داده می‌شود.
امکان خرید بااسنپ‌پی
پرداخت قسطیترب‌پی
اعتبار خریددیجی‌پی
شعبه‌های ما در مشهد
شنبه تا پنجشنبه ۹ تا ۲۲ یکسره · جمعه‌ها ۱۰ تا ۱۴ و ۱۶ تا ۲۱ info@shazdehkoochooloo.com
وب‌اپلیکیشن شازده کوچولو فروشگاه، همیشه توی جیبت
© تمامی حقوق این فروشگاه برای «شازده کوچولو» محفوظ است · طراحی شده با توسط سیاوش کمال‌پور

Menu

جستجو

مشاهده همه محصولات
محصولی پیدا نشد

Create a free account to save loved items.

Sign in