توازن ناپایداری که بین چهار لندن حاکم بود، در حال فروپاشی است. تاریکی بر امپراتوری مارش ها که زمانی با طراوت سرخ رنگ جادو می درخشید، سایه افکنده و فضا را برای اوج گرفتن لندنی دیگر باز گذاشته است.
کل که زمانی آخرین آنتاری بازمانده محسوب میشد، زیر فشار وفاداری های مختلف کمر خم کرده. آیا آرنس میتواند پس از این تراژدی دوباره سرپا شود، آیا کل می تواند روی کمک های دوستان جدید و متحدان قدیمی حساب کند تا از این مخمصه جان سالم به در ببرد؟
دشمنی دیرینه بازگشته تا بر تخت سلطنت تکیه زند و قهرمانی سقوط کرده سعی دارد دنیایی درهم شکسته را نجات دهد. چه کسی کنترل را در دست خواهد گرفت؟ آیا تاریکی در انتهای این مسیر انتظارشان را میکشد؟
پنج گانه پرسی جکسون 4 (نبرد هزارتو)
پرسى جكسون تصور نمىكرد مراسم آشنایىِ سال اولىهاى دبیرستان چندان جذابیتى براى او داشته باشد. اما هنگامى كه یك فانى آشنا و تیم خوشامدگویى شیطانى در مقابلش ظاهر شدند، اوضاع از آنچه فكرش را مىكرد بدتر شد. در چهارمین كتاب از مجموعه كتابهاى موفق پرسى جكسون زمان جنگ بین خدایان المپیان و سلطان تیتانها كرونوس نزدیك شده است. حتى مرزهاى جادویى اردوگاه نیز در مقابل هجوم افراد وى امن نیست. پرسى و دوستانش براى متوقف كردن آنها به جست و جو در هزارتویى در زیر زمین پا میگذارند كه در هر پیچ و خم آن رویدادى شگفتانگیز و غافلگیر كننده در انتظار آنهاست. سفر به هزار تو و نبرد با غولها و موجودات اساطیرى لحظاتى نفسگیر و سرشار از ماجراجویى، تعلیق و طنز را براى خواننده به ارمغان مىآورد.