گاهی دنیا و رخدادهای آن، مانند دستی عمل میکند که به صورت ما سیلی میزند تا بیدارمان کند. گری جان بیشاپ نیز کتاب خودت را به فنا نده: کمتر فکر کن و دل به زندگی بده را با همین هدف و در همین راستا به نگارش درآورده است. او در این اثر خود که از پرفروشترین کتابهای نیویورک تایمز محسوب میشود، به ما تلنگری میزند تا تواناییهایمان را کشف کنیم، خودمان را به فنا ندهیم و با خودسازی و تغییر در سبک زندگی، به بهترین نسخهی خودمان تبدیل شویم.
خوشبختی لعنتی!
کتاب خوشبختی لعنتی - آیا کتاب های خودیاری واقعا موثرند؟ این سوالی بود که روزنامه نگار آزاد، ماریان پاور سی و شش ساله از خودش پرسید. قفسه های کتابخانه او پر از کتاب های خودیاری بود، اما تنها و مقروض در اتاقی اجاره ای زندگی یکنواختی را سپری می کرد.
کتاب خوشبختی لعنتی - آیا کتاب های خودیاری واقعا موثرند؟ این سوالی بود که روزنامه نگار آزاد، ماریان پاور سی و شش ساله از خودش پرسید. قفسه های کتابخانه او پر از کتاب های خودیاری بود، اما تنها و مقروض در اتاقی اجاره ای زندگی یکنواختی را سپری می کرد. عدم تناسب بین زندگی واقعی، خوشبختی و زندگی ایده آل که این کتاب ها نوید می دهند، او را به فکر فرو برد. حتی با خواندن کتاب من می توانم شما را ثروتمند کنم همچنان زیر بار قرض بود. تنها و مجرد بود، اگرچه کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی را هم خوانده بود. کتاب بترس ولی انجام بده هم هیچ تأثیری بر افزایش اعتماد به نفسش نداشت. پس این خوشبختی لعنتی کجا بود؟ تا اینکه یک روز به این فکر افتاد که اگر جز خواندن صرف کتاب های خودیاری به توصیه هایشان عمل کند و به تعریف خودیاری و تکنیک های آن آگاه شود چه اتفاقی می افتد؟ آیا شادتر، سالم تر، لاغرتر و پولدارتر خواهد شد؟ آیا مرد ایده آل ش را پیدا خواهد کرد؟ « ماریان پاور » تصمیم می گیرد به مدت یک سال هر ماه یک کتاب خودیاری بخواند و موبه مو به توصیه هایشان عمل کند و...