دختران در سنین بلوغ و دوران راهنمایی به دلیل تغییرات بسیار زیادی که در جسم و روحیات خود پیش رو دارند به طور چشم گیری حساس تر و شکننده می شوند. در این دوران هر نوجوانی خواستار استقلال در زندگی پیش روی خود است، اما از طرف دیگر تجربیات یک فرد بالغ را در ندارد و ممکن است دچار مشکلات کوچک یا بزرگ فراوانی شود. همچنین گذران این دوران از زندگی به نحوی که از نوجوانان یک فرد مستقل و با تفکرات مثبت و سالم بسازد، تا بتواند در آینده ی او تاثیر داشته باشد، خواسته ی والدین، روانشناسان و مربیان تربیتی است. دختران به خاطر روحیات و خلق و خوی شان نیاز به توجه بیشتر در این دوران دارند. در این مجموعه به دختران نوجوان کمک می شود تا با مسائل پیرامون خودشان، محیط زندگی، مدرسه، جامعه و همچنین مسائل مربوط به دنیای پیشرفته کنونی چگونه مواجه شوند و با آن ها برخورد کنند.
راهنمای عملی کودکان 8 (چه کار کنم خیلی خجالت می کشم)
کتاب راهنمای عملی کودکان 8 (چه کار کنم خیلی خجالت می کشم)، با آوردن مثالی از سیرک مخاطب را برای رهایی از کمرویی یاری میکند. نخست باید احساسهایمان را بشناسیم و ببینیم هنگامی که دستپاچه میشویم، بدن ما چه واکنشی نشان میدهد. سپس، به بررسی موقعیتهای دلهرهآور میپردازیم. بهتر است علت دلهره و نگرانی خود را بیابیم. در ادامه خواهیم توانست با استفاده از افکار اطمینانبخش به مقابله با افکار منفی برویم و با کسب مهارتهای ساده از این چالش سربلند بیرون بیاییم.
راهنمای عملی کودکان 8 (چه کار کنم خیلی خجالت می کشم)
چه کار کنم اگر خیلی خجالت میکشم؟ چه کنم اگر هنگامی که در مرکز توجه قرار میگیرم، دچار سرگیجه، لرزش دست و پا و یا حتی گُر گرفتن میشوم؟
ممکن است هنگامی که فرزندتان مجبور به حضور در جمع میشود و یا قرار است در مرکز توجه قرار بگیرد، بدخلقی کند و یا هر تنبیهی را بپذیرد به شرط آنکه از جمع کناره بگیرد. پیشامد چنین شرایطی یعنی او از اعتمادبهنفس اجتماعی کافی برخوردار نیست. اما نگران نباشید، با کمی تلاش و تمرین این مسئله حل خواهد شد. همدلی، صبر و حمایت شما فرزندتان را از این بحران عبور میدهد و اعتمادبهنفس او را تقویت میکند.
مهارت کنترل و کاهش احساس کمرویی، بهسرعت به دست نمیآید، باید تمرین و گامهای کوتاه داشته باشیم.کتاب راهنمای عملی کودکان 8 (چه کار کنم خیلی خجالت می کشم)، با آوردن مثالی از سیرک مخاطب را برای رهایی از کمرویی یاری میکند. نخست باید احساسهایمان را بشناسیم و ببینیم هنگامی که دستپاچه میشویم، بدن ما چه واکنشی نشان میدهد. سپس، به بررسی موقعیتهای دلهرهآور میپردازیم. بهتر است علت دلهره و نگرانی خود را بیابیم. در ادامه خواهیم توانست با استفاده از افکار اطمینانبخش به مقابله با افکار منفی برویم و با کسب مهارتهای ساده از این چالش سربلند بیرون بیاییم.