کتاب راهنمای عملی کودکان 8 (چه کار کنم خیلی خجالت می کشم)، با آوردن مثالی از سیرک مخاطب را برای رهایی از کمرویی یاری میکند. نخست باید احساسهایمان را بشناسیم و ببینیم هنگامی که دستپاچه میشویم، بدن ما چه واکنشی نشان میدهد. سپس، به بررسی موقعیتهای دلهرهآور میپردازیم. بهتر است علت دلهره و نگرانی خود را بیابیم. در ادامه خواهیم توانست با استفاده از افکار اطمینانبخش به مقابله با افکار منفی برویم و با کسب مهارتهای ساده از این چالش سربلند بیرون بیاییم.
راهنمای عملی کودکان 7 (چه کار کنم از اشتباه کردن می ترسم)
کتاب راهنمای عملی کودکان 7 (چه کار کنم از اشتباه کردن می ترسم)، با مثالهای گوناگون و نمونه تمرینها، به مخاطب میآموزد هنگامی که مرتکب اشتباه میشود، چگونه شرایط را مدیریت و افکار و احساسات خود را کنترل کند.
راهنمای عملی کودکان 7 (چه کار کنم از اشتباه کردن می ترسم)
چه کار کنم اگر از اشتباه کردن میترسم؟ شاید بهتر است کاری را شروع نکنم و یا پس از انجام هر کاری چند مرتبه شرایط را بسنجم تا از موفقیت حتمی خود مطمئن شوم. شاید هم بخاطر اشتباهاتم دیگران را سرزنش کنم!
همه کودکان باید با اشتباه کردن کنار بیایند. کودکانی که دائما از اشتباه کردن میترسند، در معرض اختلال اضطرابی، افسردگی، منفیبافی، ناامیدی و خشم هستند. شاید با خواندن این کتاب افسوس بخورید که ای کاش شما هم در کودکی چنین کتابی در اختیار داشتید. اما هنوز برای تغییر دیر نیست. بزرگسالان نه با گفتار، بلکه با عملکرد خود میتوانند الگوی شایستهای برای کودکان و نوجوانان باشند.
هیچکس از اشتباه کردن خوشش نمیآید، اما اشتباه بخشی از زندگی است. دست کشیدن از تلاش و یا سرزنش خود و یا دیگران مسئله را حل نمیکند. کتاب راهنمای عملی کودکان 7 (چه کار کنم از اشتباه کردن می ترسم)، با مثالهای گوناگون و نمونه تمرینها، به مخاطب میآموزد هنگامی که مرتکب اشتباه میشود، چگونه شرایط را مدیریت و افکار و احساسات خود را کنترل کند.
هر کدام از ما نقش کاشفان در این دنیای ناشناخته را داریم. آیا میتوانیم بخاطر ترس از اشتباه کردن از حرکت و کاوش دست بکشیم و با بزرگ جلوه دادن سختیها و مشکلات، خود را از زیباییها و لذتهای این راه محروم کنیم؟ مثل یک کاشف رفتار کنید و به سرزمین ناشناخته اشتباه کردن قدم بگذارید.